antonina.detector.media
ДУСЯ
03.06.2010 17:04
Діля: «Аудиторія «Фабрики зірок» і «Суперзірки» ‑ це бича маса»
Діля: «Аудиторія «Фабрики зірок» і «Суперзірки» ‑ це бича маса»
Ой, люблю я Едуарда Ділю, страх як люблю! А почитала його інтерв''ю - полюбила ще більше. Виявляється, він, як і пані Мостова, не дивиться телевізор і має доволі скептичні погляди на різні співочі шоу: «Не дивлюся таких проектів, бо не маю телев

Ой, люблю я Едуарда Ділю, страх як люблю! А почитала його інтерв''ю - полюбила ще більше. Виявляється, він, як і пані Мостова, не дивиться телевізор і має доволі скептичні погляди на різні співочі шоу:

«Не дивлюся таких проектів, бо не маю телевізора. Зрештою, життя одне. Немає часу, щоб усе це переглядати. Та й не подобається мені така «творчість»... Потім, «лохи» платять по триста гривень за квиток, йдучи на концерт, на афішах якого написано: «Живий звук», а чують суцільну «фанеру». Люди самі собі плюють в обличчя - і фанатіючи біля екранів телевізора, і ходячи на такі от «живі» концерти. Відбулася серйозна підміна понять: люди люблять і оцінюють уже не музику, а «зірку» за частоту її появи на екранах... Така аудиторія - бича маса, яка ні до чого не прагне, нічого сама не хоче робити. Їй сісти б на дивані, випити пляшку пива і подивитися «Фабрику зірок». А потім ще три дні страждати: чому Вася Петров потягнув за цицьку Машку Аніскіну?.. Про що з такою людиною розмовляти? Вона - зазомбована... Проектує на себе «успіхи» «фабрикантів» чи «суперзірок». Хоче також бути співаком. А при цьому не знає, що таке насправді - бути співаком...»

Я ото подумала: незабаром кастинг на шоу «Україна сльозам не вірить», а це значить, що ряди «бичої маси» невдовзі поповняться. :)

Цьомики!

Фото Павла Старостенко

antonina.detector.media