antonina.detector.media
ДУСЯ
04.06.2010 14:30
Свято футболу прийде на НТКУ вже 10 червня
Свято футболу прийде на НТКУ вже 10 червня
Ми із Мусею не фанатки футболу, але дуже любимо грандіозні концерти та гарних спортивних мільйонерів. І тому вже почали шукати гарний паб, щоб 10 червня о 21:00 дивитися на Першому національному святковий концерт відкриття ЧС з футболу 2010. Ві

Ми із Мусею не фанатки футболу, але дуже любимо грандіозні концерти та гарних спортивних мільйонерів. І тому вже почали шукати гарний паб, щоб 10 червня о 21:00 дивитися на Першому національному святковий концерт відкриття ЧС з футболу 2010.

Відкриття Чемпіонату світу пройде вже через тиждень на стадіоні  «Орланд» у столиці ПАР місті Йоганнесбург. Чемпіонат світу з футболу проходитиме в ПАР з 11 червня по 11 липня 2010 року, а сам турнір стане першим в історії ЧС, який прийматиме африканська країна.

Організатори Чемпіонату світу з футболу розповіли, що на сцену вийдуть як місцеві популярні виконавці, так і імениті світові зірки. Свою згоду підтвердили група Black Eyed Peas і R&b-виконавець Джон Ледженд, Аліша Кіс та Шакіра, яка разом із групою Freshlyground виконає офіційний гімн Чемпіонату світу - пісню Time for Africa («Час Африки»), - повідомляє прес-служба Першого національного.

Дуся

Фото wallpapers.org

antonina.detector.media