antonina.detector.media
ДУСЯ
15.06.2010 16:04
Леся Штогрин вільна!
Леся Штогрин вільна!
Щойно мені стало відомо, що Леся Штогрин (журналіст 2009 року, за версією «Дусі») більше не працює в проекті «Правила життя» на СТБ. Додзвонитись до неї мені не вдалося, але достеменно відомо, що з СТБ журналістка пішла без скандалів і на позитив

Щойно мені стало відомо, що Леся Штогрин (журналіст 2009 року, за версією «Дусі») більше не працює в проекті «Правила життя» на СТБ. Додзвонитись до неї мені не вдалося, але достеменно відомо, що з СТБ журналістка пішла без скандалів і на позитиві. Хоча, причиною звільнення, як запевняють мої джерела, було саме непорозуміння з безпосереднім керівництвом «Правил життя».

Леся відома передусім авторством 4-серійного фільму «Битва дієт» у рамках проекту «Правила життя». Під час зйомок цього фільму знімальна група на чолі зі Штогрин під наглядом лікарів проводила експеримент на добровольцях, випробовуючи кілька різних типів дієт.

Раніше, до «Правил життя», Штогрин працювала в програмі журналістських розслідувань «За Вікнами», де також встигла нашуміти. Зокрема, сюжетом про Торезький дитбудинок для дітей із розумовими вадами, або, наприклад, влаштувавшись під прикриттям санітаркою в Святошинський психоневрологічний інтернат.

Отже, дівчина талановита та ще й красуня. Панове топ-менеджери, не проґавте цінного кадра)))

Лесю, якщо ти нас читаєш - тобі від Мусі привіт. Тримайся!

Дуся

Фото надані прес-службою СТБ

antonina.detector.media