antonina.detector.media
ДУСЯ
01.07.2010 19:42
Журналісти обстріляли вікна Генпрокурора Медведька
Журналісти обстріляли вікна Генпрокурора Медведька
Коли я отримала повідомлення про те, що журналісти газети «Експрес» стріляли з рушниці по Генпрокуратурі України, то не одразу повірила. А потім ще кілька хвилин ми з Мусею сиділи в шоці, побачивши ці фото: Експеримент під стінами Генпрокуратури Рушницею ІЖ 38 С із&nb

Коли я отримала повідомлення про те, що журналісти газети «Експрес» стріляли з рушниці по Генпрокуратурі України, то не одразу повірила. А потім ще кілька хвилин ми з Мусею сиділи в шоці, побачивши ці фото:

Експеримент під стінами Генпрокуратури

Рушницею ІЖ 38 С із відстані 60 м не вдалося зробити такі отвори у вікнах  кабінету Генерального прокурора

Вийшовши зі ступора, я спитала Мусю: «Що це було?..» Схиливши голову над монітором, приголомшена родичка почала читати далі:

«Журналісти «Експресу» перед будівлею Генеральної прокуратури наочно продемонстрували, як на практиці виконуються доручення президента. Як відомо, 28 травня Віктор Янукович доручив Олександру Медведьку «вжити невідкладних заходів» із приводу ситуації навколо газети «Експрес».

Зокрема, щоби спростувати офіційну версію про те, що обстріл редакції здійснювався з пневматичної рушниці ІЖ 38 С, журналісти провели перед вікнами Олександра Медведька практичний експеримент. Він підтвердив, що куля із рушниці зазначеної марки не може наскрізь пробити два віконних скла з відстані 60 метрів, бо просто... не долітає до них».

Ось так учинили мої колеги, щоб допомогти слідству. На щастя, ніхто не постраждав, і всі живі-здорові. Не стану судити, хто в цій ситуації правий чи винний, але за оригінальність я би поставила п''ятірку.

Втім, мені здається, що без репетиції на чиїхось вікнах на обійшлося. =))

Дуся

Фото "Експрес"

antonina.detector.media