antonina.detector.media
ДУСЯ
15.07.2010 14:10
Фабрикантка Еріка – фея з мультика
Фабрикантка Еріка – фея з мультика
Моя улюблена суперфіналістка «Фабрики зірок» Еріка не тільки встигає співати на концертах Нового каналу, а ще й у мультики подалася. Дівчині запропонували продублювати саундтрек до анімаційної комедії «Фея: фантастичне спасіння» студії Disney. С

Моя улюблена суперфіналістка «Фабрики зірок» Еріка не тільки встигає співати на концертах Нового каналу, а ще й у мультики подалася. Дівчині запропонували продублювати саундтрек до анімаційної комедії «Фея: фантастичне спасіння» студії Disney.

Співати потрібно голосом феї. Спочатку Еріка вагалася, мовляв, яка з неї фея, та й часу навіть на сон не вистачає. Бо ж Новий канал змушує фабрикантів відробляти вкладені у них гроші. При такому графіку не до мультиків. Але Еріка подумала-подумала - і заспівала голосом феї. А потім зізналася газеті «Високий замок», що не прогадала:

«Коли завершився запис саундтрека, відчула, що вже не відчуваю жодної втоми чи напруженості. Мультики допомагають позбутись щоденної суєти і віднайти у собі дитячу щирість. Досі люблю їх дивитись. У майбутньому хотіла б продовжити роботу над дубляжем».

Дуся

Фото fabrikazirok3.at.ua

antonina.detector.media