antonina.detector.media
ДУСЯ
03.09.2010 12:00
Що це було? Мабуть, НЛО!
Що це було? Мабуть, НЛО!
«Що це було? Мабуть, НЛО...» Пам''ятаєте пісеньку? Наспівувала її цілих три дні поспіль, а потім зрозуміла, звідки воно до мене причепилося. Виною всьому ‑ відсутня фантазія редакторів Першого національного, яким на думку не спало нічого більш о

«Що це було? Мабуть, НЛО...» Пам''ятаєте пісеньку? Наспівувала її цілих три дні поспіль, а потім зрозуміла, звідки воно до мене причепилося. Виною всьому ‑ відсутня фантазія редакторів Першого національного, яким на думку не спало нічого більш оригінального, ніж обізвати дві програми ранкового прайму вихідних днів до біса схожими назвами: «Як це?» і «Чому це?».

Про «Чому це?» я вже розповідала. Вестиме цю передачу Валерій Чигляєв, і шукатиме він відповіді на усі найбільш актуальні запитання сьогодення, звертаючись за допомогою до спеціалістів - хіміків, фізиків і біологів. На екранах телевізорів проект з''явиться трохи згодом, а тим часом нас розважатимуть випусками «Як це?».

Ведучим програми «Як це?» буде Тимур Мірошниченко. Загалом ідея зовсім не нова. Ті, хто дивиться Discovery і хоч раз бачив випуски How it''s made, відчують яскравий присмак дежавю. Принцип простий: ведучий обирає якесь підприємство, завод, ба навіть приватну майстерню і розповідає глядачам, яким чином в Україні створюється той чи інший продукт.

Усе це, звісно, дуже цікаво і чудово, але НАВІЩО ж давати програмам такі схожі назви?! У мене на цьому підґрунті з''явились інші геніальні ідеї для Першого національного. Віддаю за безцінь: «Де це?», «Коли це?», «Хто це?», «Звідки це?», «Для чого це?», «Що це?» й «А что это было?». Користуйтеся на здоров''я, Дуся добра душа.

«Як це?» обов''язково подивлюсь, із Discovery порівняю і вам розповім. А тим часом бажаю Першому національному побільше натхнення і нових, зовсім НОВИХ ідей!

Цілую. Ваша Дуся

Фото Руслана Новосела

antonina.detector.media