antonina.detector.media
ДУСЯ
27.09.2010 15:40
Бійка на «Гайдамаках»
Бійка на «Гайдамаках»
Протягом трьох днів у Парку Перемоги міста Ірпіня проходив фестиваль «Гайдамака.UA». Захід обіцяв бути захоплюючим та яскравим. У списку запрошених гуртів ‑ такі як «Тінь сонця», ТНМК, «От Вінта», «Мертвий Півень», «Тартак» і «Вертеп&

Протягом трьох днів у Парку Перемоги міста Ірпіня проходив фестиваль «Гайдамаки.UA». Захід обіцяв бути захоплюючим та яскравим. У списку запрошених гуртів ‑ такі як «Тінь сонця», ТНМК, «От Вінта», «Мертвий Півень», «Тартак» і «Вертеп». Ми з Мусею дуже хотіли туди потрапити, проте ніяк не очікували того, що там трапилось!

Під час фестивалю зчинилася справжня бійка. Нізвідки з''явилася група хуліганів (15 чоловік) у спортивних костюмах та із бейсбольними бітами. Негідники напали на охорону й організаторів заходу.

Хулігани не шкодували нікого: влаштували побиття навіть гостей фестивалю. Жодні правоохоронні сили не прийшли на допомогу безвинним людям. А ті міліціонери, які знаходились саме на фестивалі, зробили вигляд, що не можуть нічого вдіяти.

Врешті-решт, на допомогу прийшли мобілізовані сили охорони. Хулігани втекли, але обіцяли повернутися. Звучить доволі страшно. Ну, ми з Мусею точно злякалися. Тішить лише те, що у неділю було значно менше людей на фестивалі, ніж у суботу. І, на щастя, такі персоналії, як Олесь Доній, В''ячеслав Кириленко та Юрій Луценко не потрапили під важкі удари розбійників.

Якщо не зважати на страхіття, що відбувалися під час фестивалю, то все було шикарно. На свіжому повітрі зібралися меломани, які люблять справжню українську музику. Але ми все ж таки не можемо позбутися жахливого враження від спричиненого безладу.

Купка якихось нікчем, як то кажуть, «испортила всю малину»... 

Ваші Дуся й Муся

Фото Андрея Звягина

 

 

antonina.detector.media