antonina.detector.media
ДУСЯ
29.09.2010 14:55
Тиждень Української моди з Дусею Катасоновою
Тиждень Української моди з Дусею Катасоновою
Моя люба Муся знову перестала спокійно спати темними ночами, а винуватець - довгоочікуваний 27-й Український тиждень моди. Родичка, що приїхала до мене з далеких країв, просто таки схиблена на усьому, до чого можна приліпити префікс «фешн». Тож ми урочисто обіцяємо вам найсвіжіші ре

Моя люба Муся знову перестала спокійно спати темними ночами, а винуватець - довгоочікуваний 27-й Український тиждень моди. Родичка, що приїхала до мене з далеких країв, просто таки схиблена на усьому, до чого можна приліпити префікс «фешн». Тож ми урочисто обіцяємо вам найсвіжіші репортажі, новини і плітки з модних вечірок, показів та інших збіговиськ, якими порадує нас цього року Ірина Данилевська зі своєю командою.

Муся дівчина завбачлива, тому їй уже зараз цікаво, що буде модним навесні та влітку наступного року. Думаю, що 44-х показів, що пройдуть із 14 по 19 жовтня, моїй родичці вистачить сповна. Я навіть погоджусь скласти їй компанію, подивившись нові колекції Юлії Айсіної, Лілії Літковської і Андре Тана.

Крім того, для мене і моїх колег цього року передбачено чимало прес-конференцій. Ви знаєте, як я на них нудьгую, та прізвища метрів світової моди, зазначені у переліку, зацікавили навіть вашу Дусю.

Як завжди, наостанок усіх чекатиме Le Grand Fashion Show - дійство, скажу вам, таке, що аж подих перехоплює... Ми з Мусею будемо пильно слідкувати за Українським тижнем моди і вам у деталях переповідати.

Цілую. Дуся

Фото Павла Старостенко

antonina.detector.media