antonina.detector.media
ДУСЯ
12.11.2010 12:17
Знаковий виступ ведучого новин на Першому національному Андрія Сміяна
Знаковий виступ ведучого новин на Першому національному Андрія Сміяна
Знаковий виступ ведучого новин Андрія Сміяна на Першому національному   Я завжди хотіла навчитися грати на гітарі, а Муся - на барабанах. Отак ми збиралися цілу вічність, але досі нічого путнього на шляху до своєї мрії не зробили. На відміну від

Я завжди хотіла навчитися грати на гітарі, а Муся - на барабанах. Отак ми збиралися цілу вічність, але досі нічого путнього на шляху до своєї мрії не зробили. На відміну від нас, є серед журналістів ті, хто вже давно і плідно займається музикою. Напевно, зробити перелік усіх часу не вистачить. Згадайте лишень мої рейтинги найобдарованіших медійників чи журналістів-танцюристів. Сьогодні я розповім вам про ведучого підсумкових новин на Першому національному Андрія Сміяна та його колегу Олександра Буланого. А саме про концерт, який вони нещодавно влаштували для своїх друзів в арт-кафе «Худ граф». І, зрозуміло, запросили нас із Мусею.

Вперше «Горішню браму» ‑ гурт Сміяна та Буланого ‑ я почула на зйомках програми «Фольк-music». Вони сором'язливо виконували українську народну пісню «Туман яром» на сучасний лад. Уже тоді я скачала з інтернету всі їхні пісні і почала привчати Мусю до хорошої музики. А от нещодавно зателефонував мені Андрій і повідомив про те, що вони з Олександром записали новий альбом «Знаки» і запрошують на концерт.

Увійшовши до «Худ графу», ми з родичкою здивувались. «А де ж прихильники?» ‑ розгублено запитала у мене Муся. Виявилося, що концерт «Горішньої брами» не планувався, як ми його собі уявляли, масштабним дійством. Андрій та Олександр запросили лише найближчих друзів і родичів. Сповнені гордості ми відшукали столик ближче до сцени і замовили по склянці соку.

Хлопці співали пісні з нового альбому і ті, що ми з Мусею вже давно вивчили напам'ять. Виконали навіть «Туман яром» із Фольк-music. У перервах між піснями Андрій із Олександром зверталися до публіки: розповідали, як писали музику, згадували цікаві історії з життя. До зали постійно приходили нові гості, тож наприкінці концерту в кафе було повно народу: хтось приєднувався до знайомих за столики, інші зручно вмощувались на великих пуфах біля сцени.

Після виступу «Горішня брама» подарувала усім присутнім диски з новим альбомом «Знаки». Муся дівчина кмітлива, одразу збагнула, як забезпечити собі безтурботну забезпечену старість - попросила автограф Олександра. Задоволені ми побігли додому насолоджуватися піснями до глибокої ночі. А вам пропонуємо переглянути відео і надолужити втрачене:

Бажаємо «Горішній брамі» натхнення, купу нових пісень і вдячних прихильників.

Цілуємо. Дуся і Муся

Фото Сергія Бечка

antonina.detector.media