antonina.detector.media
ДУСЯ
16.11.2010 16:45
Леся Сакада чинить культурні провокації
Леся Сакада чинить культурні провокації
Отримала я сьогодні листа від Лесі Сакади і невимовно зраділа! Виявляється, була моя подружка цієї суботи в Білоцерківцях на освяченні престолу монастирської церкви. І Єпископ Полтавський відзначив її почесною грамотою за ті статті на «Українські

Отримала я сьогодні листа від Лесі Сакади і невимовно зраділа! Виявляється, була моя подружка цієї суботи в Білоцерківцях на освяченні престолу монастирської церкви. І Єпископ Полтавський відзначив її почесною грамотою за ті статті на «Українській правді», що допомогли привернути увагу громадськості й зібрати необхідні кошти. Іншого мого колегу Романа Чайку, що має разом із дружиною дачу на Полтавщині, за фінансову допомогу церкві патріарх також нагородив грамотою.

Роман Чайка з дружиною завжди раді зробити добре діло

Щойно я отримала листа з радісною звісткою, одразу ж зателефонувала Лесі, щоби привітати. У нас закрутилася дружня розмова, і виявилось, що працює наразі Сакада над новим проектом «Культурні провокації». Поки що не відомо, на якому каналі, і коли він з'явиться, але, судячи із назви, буде цікавим. Мова піде про наших любих політиків, але не у звичних для них кулуарах парламенту, а в екстремальних умовах - у музеях, театрах і бібліотеках. От нехай нам продемонструють, які вони насправді обізнані, культурні та грамотні.

Крім того, Лесі запропонували вести передачу на «Нашому радіо». Ми з Мусею вже чули там і Ольгу Герасим'юк, і доктора Комаровського. От тепер, якщо погодиться Сакада на співпрацю й вподобає записаний пілот, будемо щоденно насолоджуватися її прекрасним голосом на радіохвилях.

Я от подумала, а може, й нам із Мусею придбати собі хату в Білоцерківцях?! Кажуть, там «культурне село» ‑ окрім Чайки із Сакадою, на Полтавщині мешкають ще й Марічка Падалко, Єгор Соболєв і Павло Кужеєв. Долучитися до хорошої справи ми завжди охочі, будь то церква чи бездомні тварини.

Дивіться фотозвіт:

Богдана Бенюка також відзначили грамотою патріарха за фінансову допомогу церкві

Цілую. Дуся

Фото з особистого архіву Лесі Сакади

 

antonina.detector.media