antonina.detector.media
ДУСЯ
23.12.2010 18:05
Заради президента Росії прогнулися навіть туалети «Останкіно»
Заради президента Росії прогнулися навіть туалети «Останкіно»
Як ми вже з Мусею вам розповідали, що на креативність наші телеканали не страждають. Так, Перший національний нещодавно зробив із туалетів майже арт-студію. Та виявляється, брати-слов'яни теж не проти того, щоб трохи «потирити» ідеї. До приїзду Вол

Як ми вже з Мусею вам розповідали, що на креативність наші телеканали не страждають. Так, Перший національний нещодавно зробив із туалетів майже арт-студію. Та виявляється, брати-слов'яни теж не проти того, щоб трохи «потирити» ідеї.

До приїзду Володимира Путіна та Дмитра Медведєва в телевежі «Останкіно» зазвичай наводять марафет. Але цього разу фантазія останкінських чиновників розігралася не на жарт. У чоловічому туалеті коло студії, де мало відбутися інтерв'ю, зробили невеличкий косметичний ремонт. Рівень пісуарів зробили на 10 см нижчим. Мабуть, щоби президент не напружувався?..

Як повідомляють ЗМІ, через тиждень Дмитро Медведєв відвідає канал ОРТ. Щоби не повторюватися, ми даруємо ідею чиновника з ОРТ - нехай оті унітази ще прикрасять блакитною облямівкою.

Ваша Дуся

Фото TUALET_ibigdan.livejournal.com.jp

antonina.detector.media