antonina.detector.media
ДУСЯ
26.01.2011 10:05
Костя Андріюк: «Ліда Таран ставить такі запитання, які ніколи не поставлю я»
Костя Андріюк: «Ліда Таран ставить такі запитання, які ніколи не поставлю я»
Програма «Про футбол» на суто чоловічому каналі «2+2» з'явилася не так уже й давно, проте встигла завоювати прихильників. Ми з Мусею не фанатки спорту, тим паче не розуміємо, нащо два десятки здорових і красивих чоловіків бігають за одним-єдиним

Програма «Про футбол» на суто чоловічому каналі «2+2» з'явилася не так уже й давно, проте встигла завоювати прихильників. Ми з Мусею не фанатки спорту, тим паче не розуміємо, нащо два десятки здорових і красивих чоловіків бігають за одним-єдиним м'ячиком, коли на світі існує стільки цікавих занять, красивих жінок, хорошої музики та шалених подорожей. Але, судячи з усього, у цьому таки є певний сенс, інакше ця гра ніколи б не стала такою популярною. Костя Андріюк, ведучий «Про футболу», на спорті знається більше, аніж його колега Ліда Таран і Дуся з Мусею разом узяті. Тому ми страшенно зраділи й одразу почали ставити дурнуваті запитання, коли застали Костянтина зненацька в одному цікавому місці (не скажу де, навіть не питайте).

Ось, читайте, любі мої:

- Зовсім недавно ти був спортивним кореспондентом ТСН, а зараз ведеш власну передачу «Про футбол» на каналі «2+2». Які враження від зміни роботи, колективу?..

- Враження виключно позитивні. Я завжди хотів стати ведучим, але нікому не вилазив на голову, ні під кого не рив. Озвучив своє бажання і чекав на цю роботу. У мене є ще одна задумка, я зроблю усе можливе, аби її реалізувати: це бути ведучим і робити класні сюжети для програми одночасно. У нашій країні таких журналістів поки що мало, хочу відчувати себе різноплановою і багатогранною людиною.

- Від нової роботи більше схвальних відгуків чи критики?

- Коли я став ведучим, на мене полилися ріки бруду і критики. Мене підтримували мої друзі, я обіцяв їм, що не читатиму ніяких відгуків в інтернеті. Але не можна жити окремо від суспільства - все одно образливі записи потрапляли мені на очі. З часом критики та негативу стало менше. Шкода, що наші люди запам'ятовують лише гидоту, помилки і посмішки, можливо, часом недоречні.

- Як тобі працюється з Лідою Таран? Жінки ж нічого у футболі не тямлять...

- Я знаю, що Лідія Таран розбирається у футболі. У неї багато часу забирає «Сніданок», але вона дійсно хороший журналіст. Зі свого боку я роблю усе можливе, аби допомогти їй у роботі. Перед нею не стоїть завдання вражати глядачів енциклопедичними знаннями та тонкощами футболу, Ліда ставить такі запитання, які ніколи не поставлю я. Деякі з наших гостей виходили з ефіру і казали: «Так, запрошуйте. Не на передачу, а на каву!».

- Ти дивишся інші спортивні передачі на нашому телебаченні?

- Я дивлюся всі спортивні програми: наших конкурентів, не наших конкурентів, тих, хто готовий стати нашим конкурентом у майбутньому. Ворога треба знати в обличчя. Найбільше мені подобається наша програма, в якій ми будемо себе удосконалювати, аби стати номером один в Україні. Мені подобається закордонне телебачення, там усе майже досконало: начитка, монтаж, сюжети.

- Зараз ти спортивний журналіст, знаю, що колись знімався у серіалі. Маєш інші приховані таланти?

- Нещодавно я був Дідом Морозом у програмі «Гроші» на «1+1». Це відео виклав на YouTube ‑ адже треба себе знати й аналізувати з різних боків. Мене у передачі протитрували як ведучого «Плюсів», колишні колеги ще не звикли до того, що я змінив місце роботи.

- Не хочеш приміряти на себе амплуа ведучого якогось розважального проекту?

- Для того, щоби себе ним бачити, слід спробувати. Справжні профі мають подивитися на це зі сторони і вирішити, чи підходжу я для такої роботи ‑ я це маю відчувати сам. Свого часу пробувався на ведучого ТСН, але мені натякнули, що я буду класним спортивним журналістом. Так і вийшло.

- У тебе стільки енергії, може, тобі слід вести ранкові ефіри, а не засиджуватися на роботі до ночі?

- Так, ранкові ефіри можна спробувати. Кажуть, у мене надзвичайна енергетика. Навіть о четвертій ранку я повний сил і позитивних емоцій!

- Сам спортом займаєшся?

- Займаюся. Я записався у фітнес-клуб, за літо схуднув на п'ять-шість кілограмів, дуже доречно, до перших ефірів програми «Про футбол». Я добре бігаю; коли навчався у технікумі, то поставив рекорд бігу на швидкість, бо мені це дуже подобається. Також люблю грати у футбол. Ми часто збираємось нашою командою «Про футбол», орендуємо приміщення і граємо, друзів запрошуємо також.

Наостанок Костя пожалівся нам із Мусею, що знайомі увесь час питають його дружину, чи не втомлюється вона поруч із таким гіперактивним чоловіком. От ми, навпаки, вважаємо, що у повсякденному житті таких енергійних, сповнених сил і позитивних людей не вистачає. Костя, цьом тобі від сестричок Катасонових.

Ваша Дуся

Фото Руслана Новосьола

 

 

 

antonina.detector.media