antonina.detector.media
ДУСЯ
11.02.2011 11:10
Засновники WikiLeaks отримають по фейсу Джуліана Ассанжа
Засновники WikiLeaks отримають по фейсу Джуліана Ассанжа
Ох як ми з Мусею полюбляємо ці інтернет-розсилки та рекламу! Зайшовши в пошту, дізнаюсь, що скандально відомий інтернет-ресурс WikiLeaks відкрив онлайн-магазин wikileaks.spreadshirt.com. Він пропонує сувенірну продукцію, прибуток від продажу якої б

Ох як же ми з Мусею полюбляємо ці інтернет-розсилки та рекламу! Зайшовши в пошту, дізнаюсь, що скандально відомий інтернет-ресурс WikiLeaks відкрив онлайн-магазин wikileaks.spreadshirt.com. Він пропонує сувенірну продукцію, прибуток від продажу якої буде спрямований на фінансування сайту, що раніше функціонував виключно за рахунок благодійних внесків (у 2010 році було зібрано близько 1,3 мільйона доларів).

Футболки, чашки, сумки, чохли для нетбуків і планшетних комп'ютерів - саме такий асортимент буде розцяцькований фірмовими логотипами сайту та фотографіями відомого засновника ресурсу Джуліана Ассанжа. Ще різноманітних підставок та кулькових ручок не вистачало. Тепер шанувальники короля компромату ‑ а таких у світі чимало ‑ мають змогу щоденно милуватися фейсом свого кумира. Ми ж щодо цього безмежно тішимось, адже давно плануємо піддатися модній сьогодні благодійності, а якщо бонусом до неї ще й сувенір - зовсім чудово.

Для європейців така футболка коштуватиме від 15 до 30 євро плюс вартість доставки, що залежить від країни, де знаходиться покупець. Як повідомляють РИА «Новости», «Росія у списку не зазначена», а як зазначаємо ми з Мусею: «Замовити товар в Україну неможливо!» Онлайн-магазин створено на базі німецького сайту SpreadShirt, який дає можливість замовляти і реалізовувати сувенірну продукцію із власним дизайном, що дозволяє розслабитися та пофантазувати.

Згідно даних німецького фонду Wau Holland Foundation, що займається рахунками WikiLeaks, витрати ресурсу останнім часом значно зросли. А якщо до того ж згадати судові справи Ассанжа, де його звинувачують у злочинах сексуального характеру (через які рахунки WikiLeaks у декількох країнах було заблоковано) та грудневий контракт із видавцями його автобіографії на суму 1,5 мільйона доларів, то становище Джуліана зовсім погане.

Дуся

Фото nymag.com

antonina.detector.media