antonina.detector.media
ДУСЯ
16.02.2011 14:30
Обнаженные красотки с «Украины» задвинули Руслану Писанку
Обнаженные красотки с «Украины» задвинули Руслану Писанку

Я неодноразово розповідала вам, мої солоденькі, про своє різноманітне і насичене цікавими особистостями та подіями життя. Але певні деталі я все ж таки старанно приховувала. Настав час підняти завісу утаємниченості. До чорних сторінок існування Дусі належить боротьба із зайвими кілограмами. Експериментувала зі своїм тілом, і організмом також, я досить старанно: кремлівська, японська й кефірна дієти; роздільне харчування; спортивні навантаження; різноманітні вібромасажери та чаї для схуднення; тайські таблетки... Навіть Дусину світлу голову відвідували думки про хірургічне втручання. Все змінилося з появою в моєму житті першого сезону проекту «Оголена красуня» та його ведучого Ільяса Сахтара (хі-хі, защебетала, наче у дешевій рекламі пігулок від шкідливих звичок!). Пам'ятаєте, щодо цієї рокової зустрічі я вже інформувала, нагадую найголовніше.

«Оголена красуня» - це адаптація міжнародного формату How to look good naked (RDF Rights). Учасниці - жінки від 25 до 50 років, які незадоволені власною фігурою та вбачають причини своїх невдач саме в ній. Невпевнені у собі, без блиску в очах, скуті, вони вважають себе далекими від ідеалу і відчувають дискомфорт серед оточуючих. За допомогою ведучого, професійного стиліста і просто красунчика Ільяса, та кращої подруги учасниць, психолога Ольги Говорової, жінки не лише перевтілюються, але й за короткий час починають вірити у власну чарівність і привабливість свого тіла.

Краща подруга учасниць - психолог Ольга Говорова

«Вони звикли одягатися в темряві, намагаються зайвий раз не дивитися на себе в дзеркало, оскільки вважають своє тіло непривабливим, рідко ходять по магазинах (адже зазвичай чують ту саму відповідь: «Вибачте, але ваших розмірів у нас немає!»), не бувають на пляжі й зі співчуттям та сльозами дивляться на своє відображення. Навіть знімки в повний зріст для анкети зроблено без голови, бо ці люди не асоціюють себе зі своїм тілом. Вони живуть у постійному порівнянні з іншими та розуміють, що далекі від стандартів світу краси й гламуру», ‑ розповідають організатори проекту телеканалу «Україна».

Завдяки шоу, аналоги якого є в Британії, Франції, Німеччині, Польщі та інших країнах світу, багато українських жінок зможуть нарешті повірити у свою красу й зрозуміти, що вони прекрасні такі, якими вони є.

У першому сезоні «Оголеної красуні» взяли участь дев'ять героїнь. Проект кардинально змінив долі цих учасниць. У житті Світлани Пшеничної з'явилися нові цікаві люди, вона отримала пропозицію стати експертом-астрологом популярного телешоу (астрологія - її хобі). Крім того, Світлана організувала жіночий клуб «Для тих, чия вага далека за 65 кг» і тепер сама допомагає жінкам боротися із комплексами. Людмила Костюк завдяки проекту вперше за тривалий час знову відчула себе коханою й бажаною - одразу після участі в шоу вона зустріла чоловіка своєї мрії. А наймолодша учасниця Ірина Комаровська (22 роки) після проекту отримала і цікаву роботу, і перші відносини.

Стосовно другого сезону, зйомки фінальної частини якого ми з Мусею, звичайно ж, не могли пропустити, то він частково буде відрізнятися від попереднього. Якщо в першому брали участь просто жінки зі своїми комплексами, цього разу з усіх бажаючих вибрали вісім представниць із характерною для більшості українок фігурою. Окрім того, у програмі тепер будуть ще й коментарі психолога щодо зв'язку невдоволення своїм тілом й психоемоційним станом і зовнішнім виглядом жінки та поради із приводу подальших дій у такій ситуації. Ви зможете побачити випуски на каналі «Україна» вже із квітня.

Ми із Катасоновою-молодшою звернули увагу на те, що більшість учасниць (як першого, так і другого сезонів), займаючись юриспруденцією, бухгалтерією та іншими «сухими» професіями, після проекту звільняються і починають нове творче життя у різних його проявах.

Тому Руслані Писанці, «фабрикантці» Елізабет й іншим зірковим володаркам пишних форм доведеться бути пильнішими, адже дуже скоро із проекту ТРК «Україна» наступатиме важка артилерія впевнених, чарівних і творчих «оголених красунь».

А нам із Мусиндою до їх рівня ще довго зростати!

Щиро ваші Мусинда та Дульсинея Катасонови. Цьом!

Фото Евгении Петрученко

antonina.detector.media