antonina.detector.media
ДУСЯ
01.03.2011 13:40
Яценюку не вистачило крісла у «Шустер live»?
Яценюку не вистачило крісла у «Шустер live»?
Моя Муся завжди дуже уважно слідкує за програмою Савіка Шустера. А особливо їй подобається збирати про неї усілякі чутки. Ось, наприклад, що моїй кузині розказали про останній ефір програми.   Нібито лідера партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка пр

Моя Муся завжди дуже уважно слідкує за програмою Савіка Шустера. А особливо їй подобається збирати про неї усілякі чутки. Ось, наприклад, що моїй кузині розказали про останній ефір програми.  

Нібито лідера партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка протягом цілого тижня запрошували на програму до Савіка Шустера. Зідзвонювалися разів із десять і домовилися, що Яценюк прийде на 21:30. А в п'ятницю о 17:30 із програми зателефонували і попросили приїхати на пару годин пізніше, мотивувавши тим, що немає куди поставити третє крісло для основних спікерів. Очевидно, Арсенія Яценюка образило таке ставлення, і він відмовився приїжджати пізніше.  

Головний редактор «Шустер live» Дарка Чепак зазначила, що насправді крісел для основних учасників є шість. І йде страшенна боротьба за них. На жаль, усіх відразу розмістити на ці крісла не вдається, тому й вирішено було програму розбити на кілька блоків. У зв'язку з цим і було запропоновано Яценюку приїхати на наступний блок програми.  

А Мусі подруга, яка працює на Верхньому валу, 4-В, по секрету сказала, що це Шустер злякався презентації Арсенія Петровича «Рік правління президента Януковича очима українців», яку він мав представити під час програми. Але Дарка Чепак сказала, що то є неправда, бо презентація нібито вже була готова до ефіру. «Нам дуже шкода, що не було Арсенія Петровича, бо він міг би стати окрасою програми», - бідкалася вона.  

Схвильована Дуся  

Фото obozrevatel.com

antonina.detector.media