antonina.detector.media
ДУСЯ
20.05.2011 14:52
В Інституті журналістики свято з бенкетом!
В Інституті журналістики свято з бенкетом!
Муся вже доросла, але завжди з теплотою згадує студентські роки, проведені в Інституті журналістики, часто туди навідується, спілкується з улюбленими викладачами. От і сьогодні Муся планує завітати до своєї Альма-матер на бенкет, привітати кафедру

Муся вже доросла, але завжди з теплотою згадує студентські роки, проведені в Інституті журналістики, часто туди навідується, спілкується з улюбленими викладачами. От і сьогодні Муся планує завітати до своєї Альма-матер на бенкет, привітати кафедру телебачення і радіомовлення з 40-річним ювілеєм й розцілувати в обидві щічки її завідувача Олеся Гояна.

Муся дівчинка не злопам'ятна, давно вже забула, як свого часу пан Олесь не взяв її до групи телевізійників. А моя малеча тоді страшенно засмутилась, адже мріяла стати відомою на всю країну телеведучою. Плани трохи змінилися, тепер Муся сидить на моїх плечах і випрошує гроші щоранку.  

Словом, хочу привітати Інститут журналістики, а саме кафедру телебачення і радіомовлення з такою крутою датою - 40 років. Бажаю вам побільше зразкових і вдячних студентів, як ми з Мусею! ;-)  

У дарунок приміть гімн інституту у виконанні ще одного з ваших випускників та екс-головреда «Дусі»:  

Цьом. Дуся Катасонова  

Фото laitsat.net, Павла Довганя

 

 

antonina.detector.media