antonina.detector.media
ДУСЯ
20.07.2011 10:25
Павел Зибров пожертвует своими усами ради телешоу
Павел Зибров пожертвует своими усами ради телешоу
Ни для кого не секрет, что мы с Мусей прямо-таки влюблены в караоке. Ну а что остается делать нам, любительницам-энтузиасткам, если более глобальные певческие таланты у нас пока не проявились? Вот и стараемся, как можем, авось кто услышит и оценит

Ни для кого не секрет, что мы с Мусей прямо-таки влюблены в караоке. Ну а что остается делать нам, любительницам-энтузиасткам, если более глобальные певческие таланты у нас пока не проявились? Вот и стараемся, как можем, авось кто услышит и оценит. Я и вам советую попробовать, но уже не дома или в ресторанах, а в специально созданной для этого программе, проекте Первого национального канала «Караоке для взрослых».  

24 июля на Майдане Незалежности состоится первая съемка этой программы. Так что все желающие к 12 часам дня должны просто-таки бежать к Главпочтамту.   Соревнование будет проходить в три тура: сначала прослушают вокальные способности прекрасных дам, потом - сильной половины человечества и на закуску певческие экзерсисы целых семей. Так себе и представляю эту умилительную картинку: папа, мама, дедушка с бабушкой и очаровательные детишки старательно выводят песню вроде: «Под крылом самолета о чем-то поет зеленое море тайги...»  

Эх, мы б с Мусиндой там тряхнули стариной! Но, увы, к соревнованию допускаются только те, кому за 35. Так что нам остается разве что Игоря Кондратюка веселить да по ресторанам голоса срывать. А пока мы решили узнать подробности у Павла Зиброва - ведущего нового шоу, артиста, из-за которого у многих дам в Украине давно нарушился сон.  

- Привіт, Павле! Розкажи, чому ти раптом вирішив змінити амплуа? Тобто як тебе на телебачення занесло?

 - Дульсинея, крихітко, ти знаєш, що я вже працював на телебаченні, знімався в різних програмах, а зараз, років 10-12, сам веду свої сольні концерти. Тому роль тамади мені, як то кажуть, знайома, немає з цим проблем. Вистачить досвіду вести таку програму. А на роль телеведучого мене запросив Перший національний. Усе, що робив Кондратюк, це була молодь, а те, що збираюсь робити я, це 35+.  

- А чому вік учасників саме за 35? Так було задумано, щоб не переходити дорогу Ігорю Кондратюку?  

- На жаль, в Україні дуже мало таких ток-шоу, які розраховані на середній і більш старший вік, скрізь одна молодь. Таке враження, що людей за 35 в Україні просто немає, їх виселили на Місяць. Програма потрібна саме для таких людей. Вони якраз знають і вміють співати народних пісень, військових, сучасних, наших авторів, класиків української естради.  

- Яким чином буде проходити голосування?  

- Для голосування ми придумали «зібровчики». Будемо вибирати журі з натовпу, роздавати карикатури на Зіброва. Їх буде дві: одна, здається, буде вусами вверх на зеленому фоні, що означатиме, що виконавець пройшов; а друга, навпаки, вусами вниз на червоному фоні, тобто не пройшов. Перший відбір визначатиму я, а ось фіналістів - народ. Вони будуть кидати монети в спеціальні чаші, які потім зважать. По закінченні шоу, взимку, плануються концерти, із сюрпризами і подарунками. Сподіваюсь, що це вийде справді народне шоу.  

Целую, дорогие.  

Вся в ожидании первого эфира Дуся   

Фото Павла Довганя     

antonina.detector.media