antonina.detector.media
ДУСЯ
26.07.2011 11:20
Тіматі стане безхатченком?
Тіматі стане безхатченком?
Ми з Мусею майже щодня перевіряємо нашу поштову скриньку, і як тільки в цій іржавій коробці з'являється квитанція на оплату комунальних послуг, наступного ж дня йдемо її сплачувати. Для нас узагалі дивно, як люди можуть не платити за проживання, с

Ми з Мусею майже щодня перевіряємо нашу поштову скриньку, і як тільки в цій іржавій коробці з'являється квитанція на оплату комунальних послуг, наступного ж дня йдемо її сплачувати. Для нас узагалі дивно, як люди можуть не платити за проживання, світло, воду...

Наше здивування досягло апогею, коли ми прочитали на сайті газети «Експресс», що одним зі злісних неплатників комунальних послух є всім відомий Тіматі. Справді, дивно, коли людина, не шкодуючи грошей на різні прикраси, дорогі авто та елітні розваги, не сплачує комунальні послуги за проживання у своїй трьохкімнатній квартирі. За словами працівників елітного житлового комплексу «Золотые ключи», Тимур Юнусов заборгував близько 60 тисяч рублів, у той час як за інформацією видання Forbes щорічний дохід репера складає близько 600 тисяч доларів США. За законами РФ великою заборгованістю вважається сума у 20 тисяч рублів, крім того, мешканці із заборгованістю більш як за шість місяців підлягають виселенню. Тому працівники ЖКГ уже готуються подавати до суду на співака.

«Нам плевать, что он известный человек. Платить за пользование услугами должны все!» - заявляють представники служби, що обслуговує елітний комплекс, де проживає Юнусов.

Тож тепер реперу варто задуматися щодо нехтування платіжок, які він знаходив би, якби частіше зазирав у свою, далеко не іржаву, поштову скриньку. Наразі така «забудькуватість» може дорого обійтися громадянину Юнусову. Може вийти так, що ночувати прийдеться у дорогенькому ролс-ройсі, яким так хизується співак (до речі, він вважає таке авто обов'язковим атрибутом «каждого уважающего себя рэпера»).

Друзі, вчасно розраховуйтесь за комунальні послуги, щоб до вас у двері замість утомленого листоноші не стукав злісний судовий розпорядник.

Ваша збентежена Дуся    

Фото mynews-in.net

antonina.detector.media