antonina.detector.media
ДУСЯ
27.07.2011 16:47
Иван Дорн попросил руки и сердца Ксении Собчак
Иван Дорн попросил руки и сердца Ксении Собчак
Не встигла Ксенія Собчак вивчити фразу «Давай одружимося» (про що я вже писала), як український співак Ваня Дорн, стоячи на колінах, запропонував Ксюші зав'язати узи Гіменея. Як повідомляє сайт Glamurchik, 26 липня під час прямого ефіру після дю

Не встигла Ксенія Собчак вивчити фразу «Давай одружимося» (про що я вже писала), як український співак Ваня Дорн, стоячи на колінах, запропонував Ксюші зав'язати узи Гіменея. Як повідомляє сайт Glamurchik, 26 липня під час прямого ефіру після дюжини жартів та закидів один одному з метою принизити партнера, Ваня Дорн став навколішки і розповів ведучій про свої почуття. Натомість Ксенія відповіла: «Такого никому не удавалось. Но, Ваня, почему ты держишь меня всего за три пальца, а не за всю руку?..» Напевно, про щось інше запитати їй на думку не спало, адже все сталося так раптово. Очевидно, такою витівкою Дорн вирішив показати російській світській левиці, що є такий хлопець, який не проти стати її нареченим.

Але ми з Мусею помітили дивний збіг: не встигла Собчак стати свахою на проекті «Давай одружимося», як саме тут у прямому ефірі їй запропоновано руку і серце. Телебачення робить дива, чи не так? І все ж у мене виник сумнів, можна вважати такі заяви Івана серйозними чи це його черговий жарт, як приміром зі спробою харакірі на конкурсі  «Новая волна 2011»?

Ваша шокована Дуся

Фото itop.net, tsn.ua

antonina.detector.media