antonina.detector.media
ДУСЯ
02.08.2011 10:30
Влад Чехов відкриває свою зіркову кухню
Влад Чехов відкриває свою зіркову кухню
Останнім часом з'являється все більше і більше нових телешоу кулінарної тематики. Ось і давній друг Дусі, відомий співак та телеведучий каналу O-TV Влад Чехов вирішив взятися за цю справу. В інтернет-журналі Shopper.ua він створив свіжу рубрику, як

Останнім часом з'являється все більше і більше нових телешоу кулінарної тематики. Ось і давній друг Дусі, відомий співак та телеведучий каналу O-TV Влад Чехов вирішив взятися за цю справу. В інтернет-журналі Shopper.ua він створив свіжу рубрику, якій дав таку невигадливу назву «Зіркова їжа з Владом Чеховим».

За словами самого телеведучого, він давно мріяв створити щось пов'язане зі смачненьким. На цю думку його наштовхнула величезна кількість різноманітних рецептів, які можна було б використовувати в повсякденному житті. Та й сам він ніколи не проти смачно поїсти. Влад заявив, що він планує зробити кулінарне шоу на телебаченні і вже працює в цьому напрямку, ведучи переговори з одним всеукраїнським каналом. На даний момент у цій рубриці була лише одна гостя - Юлія Войс.

Влад Чехов зустрівся зі співачкою і своєю давньою подругою, гуляючи вулицями Києва. Скориставшись можливістю, він дещо запитав у дівчини для своєї рубрики.

Сподіваюся, Влад поділиться зі мною кількома рецептами!  

Ваша гурманка Дуся  

Фото Володимира Герасимова    

antonina.detector.media