antonina.detector.media
ДУСЯ
04.08.2011 11:00
Стартує розгульне шоу «Матрьошки». «Дом-2» відпочиває!
Стартує розгульне шоу «Матрьошки». «Дом-2» відпочиває!
Недавно я дізналася, що в Америці стартує реаліті-шоу про розгульне життя російських емігрантів. Якщо чесно, назва «Матрьошки» мене розсмішила, але кажуть, що це шоу легко дасть фору «Дому-2», особливо по кількості сцен у ліжку! Цікаво було б гляну

Недавно я дізналася, що в Америці стартує реаліті-шоу про розгульне життя російських емігрантів. Якщо чесно, назва «Матрьошки» мене розсмішила, але кажуть, що це шоу легко дасть фору «Дому-2», особливо по кількості сцен у ліжку! Цікаво було б глянути на проект!)))  

Усім відомо, що за кордоном часто неправильно розуміють життя росіян. Ось творці реаліті-шоу «Матрьошки» вважають, що всі росіяни лише те і роблять, що п'ють горілку, займаються сексом, матюкаються і мріють про легкі гроші чи вдалий шлюб. Але насправді такі люди є не лише в Росії...  

Американські телекритики, переглянувши декілька серій «Матрьошок», прийшли до висновку, що учасників шоу відбирали за двома критеріями: нестача розуму та приваблива зовнішність, повідомляє eg.ru. Дійсно, кадри, які знаходяться в рекламному ролику, наводять на такі думки: дівчата розмірковують про щось приземлено-незрозуміле, гарненькі хлопці танцюють під нехитре техно, притискаючись до білявих красунь, хтось у п'яному угарі.  

Що до учасників, то вони мріють стати багатими та знаменитими. Шоу про російських емігрантів, які живуть на Брайтон-Біч, планує стати одним із найбільш скандальних на американському ТБ. Навіть зараз деякі представники громади закликають заборонити показ цього проекту. Але творці не планують зупиняти це шоу, вони вважають його розважальним, а також із великою повагою відносяться до росіян. Цим вони лише хочуть показати, як люди вміють розважатися і любити один одного.   Може, і нам варто створити щось подібне до цього шоу, щоб показати, як ми вміємо розважатися?.. Як там у Сердючки: «Ще не вмерла Україна, если ми гуляєм так!»?   

Муся   

Фото eg.ru

antonina.detector.media