antonina.detector.media
ДУСЯ
06.08.2011 13:36
Настя Каменських кине Потапа заради Баскова?
Настя Каменських кине Потапа заради Баскова?
Ну ось, варто було лише на декілька хвилин Потапу залишити Настю Каменських на самоті, як на неї без жодних пояснень просто-таки накинувся з поцілунками золотий голос Росії Микола Басков.   Готуючись до конкурсу «Нова хвиля - 2011», він помітно

Ну ось, варто було лише на декілька хвилин Потапу залишити Настю Каменських на самоті, як на неї без жодних пояснень просто-таки накинувся з поцілунками золотий голос Росії Микола Басков.  

Готуючись до конкурсу «Нова хвиля - 2011», він помітно помолодшав і схуднув, а також не відмовляв собі в бажанні висказати гостре чи добре слівце на чиюсь адресу. Микола не стримував і свої руки, які, того й гляди, намагалися вщипнути жіночі принади або ж опуститися на апетитні округлості.  

Своєю витівкою він збентежив навіть Ксенію Собчак, несподівано схопивши її за «п'яту точку». А побачивши симпатичну Настю Каменських, яка в той момент була без супроводу Потапа, і зовсім утратив голову. Підбігши до дівчини, він став цілувати її, але не в щічку - по-дружньому, а по-дорослому, взасос, розповіідає glamurchik.tochka.net.  

Поцілунок Миколи Баскова і Насті Каменських був настільки довгим, що багато хто встиг насолодитися спогляданням цього незвичайного видовища. Настя була просто шокована такою зухвалою витівкою.

А щодо Потапа, то він теж не витрачав часу, дарма затискаючись з Альбіною Джанабаєвою. Але йому потрібно бути обережнішим зі своєю напарницею, а то гляди і піде співати дуетом разом із Басковим.)))  

Дуся  

Фото glamurchik.tochka.net

 

antonina.detector.media