antonina.detector.media
ДУСЯ
09.08.2011 10:30
Ксенія Собчак виклала 10 тисяч євро за нове підборіддя
Ксенія Собчак виклала 10 тисяч євро за нове підборіддя
Мабуть, у кожного є бажання щось змінити у своїй зовнішності. Ось, наприклад, Ксюша Собчак вирішила відкоригувати своє підборіддя, повідомляє сегодня.ua.   Процедура зменшення кістки підборіддя є однією з найскладніших у практиці естетичної меди

Мабуть, у кожного є бажання щось змінити у своїй зовнішності. Ось, наприклад, Ксюша Собчак вирішила відкоригувати своє підборіддя, повідомляє сегодня.ua.   Процедура зменшення кістки підборіддя є однією з найскладніших у практиці естетичної медицини. Саме тому Собчак звернулася за допомогою до закордонних лікарів: операція проводилася в одній із елітних пластичних клінік у Німеччині під загальним наркозом.   Близька подруга Ксенії розповіла, що зірка зважилася на цю операцію тільки тому, що після неї гарантовано не залишиться ніяких шрамів ‑ усе робиться з внутрішньої сторони губи. Звичайно, як і після кожної операції, був набряк, але він спав за лічені дні.

Зміни в зовнішності коштували Собчак більше 10 тисяч євро. Реабілітаційний період зайняв усього кілька днів, після чого 29-річна телеведуча повернулася на батьківщину і майже відразу приступила до роботи.   Яка ж вона нетерпляча, мабуть, хотіла якнайшвидше показатися всім на очі зі своїм новим обличчям!

Раніше Собчак зізнавалася, що вже зверталася до пластичних хірургів. Вона розповідала, що відкоригувала ненависний із дитинства ніс.  

Дуся  

Фото paparazzi.ru

antonina.detector.media