antonina.detector.media
ДУСЯ
11.08.2011 10:00
Солистка группы Zebra разделась для Сергея Писаренко
Солистка группы Zebra разделась для Сергея Писаренко
Солистка группы Zebra разделась для Сергея Писаренко   Не можу сказати, що я в захваті від шоу «Хто проти блондинок?», але все ж таки інколи дивлюся його разом із своєю Мусічкою. Їй подобається дивитися на яскраві й незвичайні костюми учасниць.

Не можу сказати, що я в захваті від шоу «Хто проти блондинок?», але все ж таки інколи дивлюся його разом із своєю Мусічкою. Їй подобається дивитися на яскраві й незвичайні костюми учасниць.  

На зйомках чергової програми відома телеведуча та солістка дуету Zebra Олена Зебра постала перед публікою і телекамерами у відвертому образі зебри-амазонки.

Костюм Олени вийшов настільки ексцентричним і еротичним, що співачку просто засипали компліментами. Не втримався і головний герой шоу Сергій Писаренко, який вирішив не тільки поспілкуватися з найсексуальнішою зеброю планети, а й помацати її. А що стосується телеглядачів, то найближчим часом вони теж зможуть побачити сексуальну зебру-блондинку й оцінити її інтелект у програмі «Хто проти блондинок?».  

Варто нагадати, що навесні 2011 року Олена Зебра «роздяглася» для відомого українського дизайнера Олексія Залевського, представляючи на подіумі Ukrainian Fashion Week його колекцію одягу. Для Олени це був дебют в якості моделі, але дуже вдалий. Її фото з показу опублікували всі друковані та електронні видання СНД і зарубіжжя буквально за один день. Крім того, інтригуюча фотка була надрукована на першій сторінці рейтингової італійської газети la republika, настільки ж культової, як Time's для британців.    

 

Дуся          

Фото пресс-службы


 

antonina.detector.media