antonina.detector.media
ДУСЯ
13.08.2011 11:07
Оксана Марченко розповіла про свої кулінарні смаки
Оксана Марченко розповіла про свої кулінарні смаки
Я дуже люблю на кухні готувати щось смачненьке, чого не скажеш про мою Мусю. Тому, коли я дізналася про чергові зйомки шоу «МайстерШеф» каналу СТБ, довго не міркувала й одразу поїхала в той самий ангар, де вже неодноразово була. Тим більше, цього

Я дуже люблю на кухні готувати щось смачненьке, чого не скажеш про мою Мусю. Тому, коли я дізналася про чергові зйомки шоу «МайстерШеф» каналу СТБ, довго не міркувала й одразу поїхала в той самий ангар, де вже неодноразово була. Тим більше, цього разу гостею була телеведуча «Х-фактора» Оксана Марченко, яку я дуже люблю.  

Тільки-но ваша Дуся з'явилася на місті, як усім повідомили, що зйомка розпочнеться за декілька хвилин, так що можна сказати, я якраз вчасно. Мені не сподобалося те, що журналістам можна було знаходитися лише на балконі другого поверху, де було дуже мало місця, і до того ж стояла одна із телекамер. Але що поробиш...  

Коли зйомка почалася, до всіх приєдналася Оксана. Зірка телебачення була одягнута як у повсякденному житті. Признаюся чесно, якось часто траплялися технічні проблеми: то мікрофон у Оксани шумів, то їй не вистачало якихось кухонних приладів. Одним словом, цього разу знімальній групі щось не щастило... Але Оксані Марченко це зовсім не завадило. Весь час вона жартувала і розмовляла з учасниками. А ті доволі частенько їй підказували, що і як варто зробити. Було видно, телеведуча не дуже впевнено почувається біля плити.  

Після того як Марченко закінчила свій кулінарний шедевр ‑ м'ясну страву «Колдуни», вдалося задати їй декілька запитань. Вона зізналася, що дуже рідко готує. А щодо власних смаків, то Оксана зізналася, що може їсти все, хоча дуже любить італійську кухню, а особливо піцу. На запитання про відношення до української кухні Марченко відповіла: «Я ні на що не проміняю український борщ!».    

 

Любителька кулінарії Дуся  

Фото Олександра Малика       


 

antonina.detector.media