antonina.detector.media
Олексій Мазур
21.11.2011 11:08
Співочий папуга відмовився давати концерт в прямому ефірі, «наклавши» на «Сніданок з 1+1»
Співочий папуга відмовився давати концерт в прямому ефірі, «наклавши» на «Сніданок з 1+1»
Сіренький папуга, що співає, породи "жако" за прізвиськом Семен Семенович відмовився продемонструвати свої таланти в ранковому шоу "Сніданок з 1+1", куди цієї п'ятниці був запрошений разом зі своєю тендітною господинею. Перна

Сіренький папуга, що співає, породи жако за прізвиськом Семен Семенович відмовився продемонструвати свої таланти в ранковому шоу «Сніданок з 1+1», куди цієї п'ятниці був запрошений разом зі своєю тендітною господинею. Пернатий виконавець здобув широку популярність через ролик у мережі Інтернет, в якому він підспівував Ані Лорак - «Розкажи мені».

Для виступу в ефірі Семеновичу було запропоновано розучити пісню з репертуару Олександра Пономарьова «Я люблю тільки тебе». Пропозиція була прийнята, і папуга в належний термін упорався із завданням.

Одначе під час трансляції наживо пернатий навідріз відмовився виконувати пісню. Скільки йому не крутили фонограму, соліст залишався невблаганним. Не допомогли і відчайдушні старання господині, яка принагідно демонструвала свої апетині ніжки на студійному диванчику. Її вихованець лише роздивлявся підставлений йому мікрофон та оточуючий інтер'єр.

Та незважаючи на це навряд чи можна вважати прем'єрний виступ папуги на телебаченні провальним. Адже цього разу він порадував своїх прихильників іншими, не менш поважними якостями. Зокрема проявив себе розумною, мислячою і принциповою істотою, що відстоює зайняту позицію.

Так, перебуваючи перед мікрофоном, «маестро» тривалий час розмірковував, співати чи ні, а коли нарешті визначився з рішенням, твердо й неухильно стояв на ньому. До самого кінця ефіру. Більше того, демонструючи характер, навіть «наклав» на стіл із ранковим сніданком.    

antonina.detector.media