antonina.detector.media
Олексій Мазур
20.12.2011 13:07
Лариса Губіна надто швидко кінчає
Це відбувається з нею так часто, що можна казати про системність явища. Стрімкий фініш стає несподіванкою як для її партнера, так і для тих, хто має можливість спостерігати за сценою.   Мається на увазі манера телеведучої програми 5-го каналу «Час» завершувати свої ефіри. Дуже

Це відбувається з нею так часто, що можна казати про системність явища. Стрімкий фініш стає несподіванкою як для її партнера, так і для тих, хто має можливість спостерігати за сценою.  

Мається на увазі манера телеведучої програми 5-го каналу «Час» завершувати свої ефіри. Дуже часто вони обриваються на півслова. Лариса Губіна закінчує бесіду з гостем студії раптово, поспіхом, після чого скоромовкою прощається з глядачем. При цьому вона поводиться так, немов поспішає на останню електричку, аби повернутися додому, а тому рада завершенню програми, що дає їй шанс дістатися вокзалу вчасно.  

Що ще звертає на себе увагу протягом прямих ефірів, так це міміка ведучої - ніби від її співбесідників, а це знані у всій країні парламентарі, політики, громадські діячі тощо, тхне перегаром або ж смердить смітником чи якоюсь іншою гидотою.  

В той же час усі запрошені, принаймні на екрані, виглядають цілком тверезими й охайними. Може, колись і справді не без прикрих виключень, але, зважаючи на мімічні вибрики Лариси Губіної, складається враження, що якісь негаразди в плані запаху має ледь не кожен другий учасник програми, незалежно від віку, статі та політичних переконань.    

antonina.detector.media