antonina.detector.media
ДУСЯ
24.04.2012 13:23
Олег Скрипка: «Люди голосують за тих, хто співає українською мовою»
Олег Скрипка: «Люди голосують за тих, хто співає українською мовою»
В прошлое воскресенье были названы финалисты шоу «Голос країни - 2». Ими стали Мария Яремчук, Ангелина Моняк, Павел Табаков и Назар Савко. Звездный тренер Олег Скрипка высказал свои предположения относительно причин популярности этих четырех вокал

В прошлое воскресенье были названы финалисты шоу «Голос країни - 2». Ими стали Мария Яремчук, Ангелина Моняк, Павел Табаков и Назар Савко. Звездный тренер Олег Скрипка высказал свои предположения относительно причин популярности этих четырех вокалистов у публики:

  - Хочу відмітити таку штуку, я не став про це говорити в ефірі. Помітьте, що люди голосують за тих, хто співає українською мовою. І питання мови треба раз і назавжди закрити. Люди голосують за українську мову. Спочатку ми експериментували з англійськими, французькими піснями. А потім нібито голосували за українську й російську однаково, - а ні! Люди голосують за українську пісню. Ми з Назаром сперечалися, чи можна весь час співати українське, чи ні. Назар усі пісні виконував українською. І за Назара голосують, ось у чому справа. І за Павла Табакова проголосували. Якщо б він не зробив переклад із французької на українську, класний розкішний переклад, невідомо, чи мав би він такий результат.  

Напомню, что финал шоу уже близко - 29 апреля.  

Ваша Муся    

Фото: 1+1

antonina.detector.media