antonina.detector.media
Олексій Мазур
10.06.2012 16:56
Перший національний псує телетрансляції ЄВРО, перетворюючи їх на радіорепортажі
Річ у тім, що На Першому національному під час прямих трансляцій матчів ЧЄ незрозуміло чому звук значно випереджає телевізійний сигнал. Через це коментатор говорить про завданий удар футболіста, коли той ще напівдорозі до м'яча.

На Першому національному під час прямих трансляцій матчів ЧЄ незрозуміло чому звук значно випереджає телевізійний сигнал. Удивление Через це коментатор говорить про завданий удар футболіста, коли той ще напівдорозі до м'яча. Про кінцівку ігрового епізоду глядачі дізнаються в розповіді коментатора до того, як побачать це на телекартинці.Хмурый

Таке неподобство дуже дратує Крик, адже робить нецікавим перегляд поєдинку, перетворюючи телетрансляцію на радіорепортаж, де відеозображення виступає лише післямовою. В той же час на ТРК "Україна" подібних негараздів немає.

То в чому справи? В команди "проФФесіоналів" бенкендорфів-арфушів знову проблеми? Якщо вони ніяк не знаходитимуть технічного вирішення, то ось пропозиція щодо їхнього радикального усунення: вести трансляції без коментаторів, зберігаючи інтершуми зі стадіонівПодмигивание.

Завдяки цій новації глядачі максимально наближатимуться до неповторної святкової атмосфери, що панує на футбольних аренах чи навіть занурюватимуться в неї. Телевізійна аудіторія вболівальників не програє, навпаки - лише виграє! Улыбка Принаймні, це буде набагато краще нинішніх трансляцій з вищезазначеними особливостями.

antonina.detector.media