antonina.detector.media
ДУСЯ
12.07.2012 12:00
Фреймут цілувалася з першим зустрічним
Фреймут цілувалася з першим зустрічним
Не знаю, чи можна було вигадати краще? Їдеш собі кабріолетом Україною, возиш за собою цілу команду операторів, стилістів та ще й зарплатню за це отримуєш! Так, так, я знову щодо проекту Нового каналу «КабріоЛіто». Вже другий випуск поспіль мене не

Не знаю, чи можна було вигадати краще? Їдеш собі кабріолетом Україною, возиш за собою цілу команду операторів, стилістів та ще й зарплатню за це отримуєш! Так, так, я знову щодо проекту Нового каналу «КабріоЛіто». Вже другий випуск поспіль мене не полишає жагуче бажання зібрати валізи й вскочити до машини незмінних ведучих програми - Олі Фреймут, Олександра Педана й Сергія Притули. Але, на жаль, «КабріоЛіто» виходить в ефір у запису, тож я дещо запізнилася з шаленими ідеями. Не знаю, як ви, але я маю аж надто приблизне уявлення про мальовничість різних куточків України. Завдяки нав'язливим стереотипам на Закарпатті мені ввижаються нескінченні бджолині поля, а у Донецьку - шахти, шахти, шахтарі. Але новоканалівський путівник наштовхнув на думку, що слід влаштувати собі лікнеп, себто, подорож Україною.

Тим паче, що цього разу команда програми побувала у неймовірно мальовничих місцинах. Педан із Фреймут, найнявши моторного човна за 800 грн/год. (а ціни кусаються!), проїхалися над затопленим містом, зустрілися з дядею Петьою, котрий вирощує форель, скупалися у «смарагдовому» озері. А Сергій Притула зустрів доброзичливого хлопця Євгена, який допоміг йому дістатися Каменець-Подільського. Там трійця побувала коло місця ув'язнення Устима Кармалюка, а пізніше дісталася вершини гори на квадроциклах. Чим не банальна робоча днина?..

До речі, щоб додати барв часові, проведеному в дорозі, Фреймут, Педан і Притула вирішили розважитися грою «Банка» (потрібно вказати якомога більше назв предметів, які б починалася на задану букву і могли би поміститися у банку). Незважаючи на те, що у словниковому арсеналі Олі Фреймут безліч (не зрозумілих мені) слів, ведуча вдалася до махінації, попросивши помочі у "Гугла". Саме тому, як сторона, що програла, Оля була змушена виконати завдання - поцілувати першого зустрічного чоловіка. Що, власне, вона й зробила, дещо засоромивши «щасливця».

Поміж усіляких красивостей і розваг мені, все-таки, чогось не вистачало... Судячи з усього, і в другому випускові програми ведучі продовжували здійснювати власні мрії, обираючи маршрут самостійно, але так і не завітали до жодного телеглядача. Невже мене ніхто не послухався і не запросив «КабріоЛіто» до себе? А я так чекала, що який-небудь файний ґазда все ж таки пригостить подорожувальників медом...

Далі буде. Ваша Муся

Текст: Анастасія Білякова-Бєльська

Фото: novy.tv        

antonina.detector.media