antonina.detector.media
Олексій Мазур
10.08.2012 18:44
Губернатор Вілкул - ..."золоте дівча" Дніпропетровщини? Газета облради представила читачам голову ОДА в новій якості
Сповіщаючи про зустріч в дніпропетровському аеропорту переможниць олімпійських змагань з академічної греблі газета облради «Зоря. Город» (№ 32від 8 серпня) на першій сторінці  надрукувала фото, на якому відзняті спортсменки, їхня тренер, а також

Сповіщаючи про зустріч в дніпропетровському аеропорту переможниць олімпійських змагань з академічного веслування, газета облради «Зоря. Город» (№ 32 від 8 серпня) на першій сторінці  надрукувала фото, на якому відзняті спортсменки, їхня тренер, а також обласні керманичі.

Зліва направо на світлині розташувалися: Яна Дементьєва, Діна Міфтахутдінова (тренер), Віктор Бутківський (нач. облуправління МНС), Євген Удод (голова облради), Олександр Вілкул (голова ОДА), Анастасія Коженкова і Катерина Тарасенко.

Над світлиною заголовок: «ЗОЛОТЫЕ ДЕВЧАТА прославили Днепропетровщину и Украину». У такий спосіб під визначення «золотих дівчат» автоматично підпали й троє чоловіків-високопосадовців. Принаймні, так сприймається фотоілюстрація.  

Не менш красномовним є і підпис під фото: «Наша победа была бы невозможна если бы не мощная поддержка областной власти и лично губернатора Олександра Вилкула - говорили золотые чемпионки Олимпиады».

Нічого не нагадує? Та це ж повний камбек іn USSR епохи культу особи Брежнєва: «...и лично Леонида Ильича». З тих часів в народі залишилася жартівлива приказка: «Если женщина красива и в постели горяча - это личная заслуга Леонида Ильича».

До речі, нині на Дніпропетровщини, схоже на те, вже нічого не відбувається без патронату та особистої участі Олександра Вілкула: і дороги ремонтуються, і врожай збирається, і діти народжуються. І все це, зрозуміло, на фоні невпинного покращення у всіх сферах і по всім напрямках.

Примітно, що на фото можновладці - в центрі, а дівчата, героїні олімпіади - по боках. Всі троє чоловіків аплодують. Чи не самі собі? Враховуючи надзвичайну природну «сором'язливість» кожного - цілком може бути.

Серед «золотих дівчат», які прославили Дніпропетровщину на Олімпіаді, – губернатор Вілкул, голова облради Удод і начальник обласного МНС Бутківський

antonina.detector.media