antonina.detector.media
ДУСЯ
26.09.2012 17:48
Кореспондент ICTV хоче відправити Журавського в космос
Кореспондент ICTV хоче відправити Журавського в космос
Журналіст програми «Факти» на телеканалі ICTV Володимир Горковенко вважає, що Віталія Журавського - народного депутат і позаштатного радника президента - краще відправити у Космос, ніж обирати до Верховної Ради. У своєму блозі він так і написав: «

Журналіст програми «Факти» на телеканалі ICTV Володимир Горковенко вважає, що Віталія Журавського - народного депутата і позаштатного радника президента - краще відправити у Космос, ніж обирати до Верховної Ради. У своєму блозі він так і написав: «Журавського в Космос, а не в Раду».

Хто не пам'ятає, нагадаю, що цей пан Журавський хоче моїх колег журналістів, а також і мене з Мусею, саджати в тюрму за наклеп! Це ж ми й слова сказати не зможемо, а за плітки нас, мабуть, уже й повісять. І хоча сьогодні він уже здає назад, але журналісти йому все одно не вірять.

«Ви вірите, що регіонали відмовляться від ідеї саджати журналістів за наклеп? Ви думаєте, що Журавський щиро розкаявся і відразу полюбив журналістів? Ви переконані, що політик, який є родом з «космічної команди Черновецького» є демократом? Ви хочете, щоб він у Раді і далі клепав непотрібні закони? Я НЕ ВІРЮ!!!!!», - пише Володимир Горковенко.

«Я не хочу, аби мені вішали локшину на вуха «космічні» політики вчорашнього дня. У мене є велике бажання сказати все це особисто Журавському. Завтра їду у село в Житомирській області. Там у цього депутата запланований святковий концерт. Роздаватиму селянам газети без статей та розповідатиму, що такого політика краще відправити в Космос до Черновецького.

Багато з колег підтримали цю ініціативу. Частина погодилася приєднатися. Щонайменше шістьох готовий відвести на власному транспорті. Якщо бракуватиме коліс - проситиму друзів та знайомих про допомогу. Буду вдячний тим, хто приїде на власному авто. Тим більше, що їхати не далеко.

Для тих, хто хоче приєднатися, збір о 13:00 біля автостанції «Дачна». Або ж пишіть на адресу Gorkovenko@rambler.ru», - запрошує Володимир.

Дуся    

Фото: rtkorr.com

antonina.detector.media