antonina.detector.media
ДУСЯ
24.10.2012 11:56
Одного оператора ТВі не пустили в Кабмин, а второй - в травмпункте
Одного оператора ТВі не пустили в Кабмин, а второй - в травмпункте
Прямо с утра новости о «покращенні» положения журналистов в Украине. Журналист канала ТВі Настя Станко поделилась в свом фейсбуке потрясающей историей: «Люди, на нас зійшло пакращення з самого ранку, а точніше з ночі. Ну розповім по порядку. Оце ж

Прямо с утра новости о «покращенні» положения журналистов в Украине. Журналист канала ТВі Настя Станко поделилась в своем "Фейсбуке" потрясающей историей:

«Люди, на нас зійшло пакращення з самого ранку, а точніше, з ночі. Ну розповім по порядку. Оце ж стоїмо зранку в черзі до рамки в кабміні. Оператора не пускають, бо фотографія друга не вклеєна в паспорт. Оператора Першого національного пускають і без паспорта. Ми стоїмо із цього приводу радіємо Пакращенню. Але прес-служба кабміну проти того, щоб ми раділи Пакращенню (хочуть, щоб ми скігліли, Николай Азаров?). Але, пане прем'єре, ми б так не залажали з паспортом. Справа в тому, що оператор, котрий ще вчора був акредитований в кабмін і мав вклеєну фотографію - нині в травмпункті. Просто він знімав зупинку швидкісного трамваю на Троєщині, яку ви нині маєте відкривати, і впав у відкритий люк. А там ще ж людям ходити».

Подозреваю, что к приезду премьера люк закроют.  

Ваша Муся    

Фото: wordpress.com

antonina.detector.media