antonina.detector.media
ДУСЯ
15.11.2012 17:00
Помоги Ольге Фреймут выбрать платье на «Телетриумф» (ГОЛОСОВАНИЕ)
Помоги Ольге Фреймут выбрать платье на «Телетриумф» (ГОЛОСОВАНИЕ)
Как вы знаете, я очень люблю людей и всегда готова помочь нуждающимся. Тем более если хорошо и вежливо просят. А у Ольги Фреймут это получается отлично. На сайте Нового канала ведущая «Ревизора» обратилась к своим поклонникам с просьбой помочь выбр

Как вы знаете, я очень люблю людей и всегда готова помочь нуждающимся. Тем более если хорошо и вежливо просят. А у Ольги Фреймут это получается отлично. На сайте Нового канала ведущая «Ревизора» обратилась к своим поклонникам с просьбой помочь выбрать наряд для церемонии «Телетриумф»:

«Мої любі! Я до вас - по допомогу! Попереду на мене чекає дуже вагома подія - «Телетріумф». Це - найважливіша премія у галузі українського телебачення. Новий канал номінував мене на звання «Найкращої ведучої розважальної програми». А наш улюблений «Ревізор» представлений у номінації «Найкраща інформаційно-розважальна програма». Я і моя команда розраховуємо на визнання колег і професіоналів. Але я дуже дякую за любов і підтримку - насамперед вам, мої найрідніші! І я хочу сподобатися - вам! Допоможіть мені визначити сукню, в якій я з'явлюся на церемонії «Телетріумфу». Обрати треба з-поміж трьох. Усі три пошили українські дизайнери. Але тільки та, що найбільше сподобається і набере найбільше ваших голосів, буде на мені 30 листопада на церемонії «Телетріумфу». Просто оберіть із цих трьох фото єдине, а потім ми порахуємо, яке набрало найбільше голосів. У нас із вами є рівно два тижні - з 14-го по 28 листопада. Наперед дякую за допомогу і сподіваюся, ви теж за мною скучили! Ваша О.Ф.»

Я же обещала помогать, поэтому тоже проголосовала. Мой выбор - синее и только синее! А вот сестре больше нравится бежевое платье. Странно, что Оленька сама справиться не может, ведь со вкусом у нее более чем нормально.

 

Ваша Муся             

 

 

Фото: novy.tv

 

antonina.detector.media