antonina.detector.media
Олексій Мазур
20.11.2012 13:28
Євгенії Власовій набридла українська?
Від самої появи на М1 "Леді ленду" співачка Євгенія Власова тривалого часу вела передачу російською. Потім настав момент, коли вона перейшла на українську. Але це тривало недовго. Нині Власова знову вітається та декламує підводки до сюжетів

Від самої появи на М1 "Леді ленду" співачка Євгенія Власова тривалого часу вела передачу російською. Потім настав момент, коли вона перейшла на українську. Але щебетала солов'їною недовго. Нині Власова знову вітається та декламує підводки до сюжетів російською.

Цікаво було б дізнатися причину нехтування ведучою української мови. Це особиста забаганка Власової чи редакційна політика каналу?

Також російською йдуть "Billboard Chart Show", "Web-парад" з Денисом Христовим, програми МУЗ-ТВ "Звезды зажигают", "Популярная правда", "10 самых". А якщо передачі субтитруються українською, то шрифт настільки дрібний, що не придатний до прочитання.

Українську інгорують і в хіт-парадах, які на М1 веде Валерія Бордо. Завжди російськомовна в кадрі й донька олігарха Тарути Катя в "Ікрі by Kishe". Чому Першому музичному так подобається дискримінувати РІДну мову українців?  

antonina.detector.media