antonina.detector.media
Олексій Мазур
01.12.2012 16:32
Рольові ігри на радіо "Ера-fm": головред Віталій Дикий ("раб") & регіоналка Ірина Бережна ("госпожа")
Прихильники сексуальних рольових ігор в "раба" і "госпожу" багато чого втратили, якщо пропустили передачу "Від першої особи" за участю головного редактора суспільно-політичного радіо "Ера-fm" Віталія Дикого та

Шанувальники сексуальних рольових ігор в "раба" і "госпожу"  багато чого втратили, якщо пропустили передачу "Від першої особи", в якій головний редактор суспільно-політичного радіо "Ера-fm" Віталій Дикий "обслуговував" депутатку ВР від Партії регіонів Ірину Бережну.

Запопадливе лакейство і улесливе розшаркування ведучого перейшло всі межі  пристойності. Слухачі стали свідками огидного дійства, дуже далекого від професійних стандартів журналістики. А от прихильники оригінального сексуального жанру, напевно, мліли б від задоволення протягом всього ефіру, з перших його хвилин і до останніх.

Бо це була класика. В розмові з вечірньою гостею головред Дикий виступив зразково-показовим "рабом", продемонструвавши весь свій багатющий арсенал щодо вміння задовольняти "госпожу". 

Щоби так старанно «вилизувати» та ще й привселюдно, не соромлячись, в прямому ефірі  - це треба бути палким ентузіастом справи. Таке під силу далеко не кожному журналісту навіть з тих, що працюють в режимі чи то за принципом «чєго ізволітє?».

В цій передачі Віталій Дикий сповна розкрив свій талант справжнього журнализа, в чому головред радіо «Ера» може сміливо претендувати на визначення неперевершеного майстра. Єдину конкуренцію йому здатен скласти хіба що тезка Коротич з посиденьками в товаристві "двічі несудимого" президента.

antonina.detector.media