antonina.detector.media
Олексій Мазур
14.12.2012 12:38
Яйця регіоналів Колесніченка та Оніщенка - на референдум!
Народний депутат від опозиції Олександра Кужель запропонувала відірвати яйця регіоналам Вадиму Колесніченку та Олександру Онищенку.

Народний депутат від об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександра Кужель, коментуючи жорстоке побиття запеклим українофобом Вадимом Колесніченком та володарем конкурсу "міс Україна" Олександром Онищенком (обидва з Партії регіонів) опозиціонера Олега Медуниці, що сталося під час масової сутички біля трибуни ВР, виступила з ініціативою відірвати обом регіоналам яйця:

"Я вважаю, що людині, яка володіє "міс Україна" і є, наскільки я знаю, племінником Кадирова і б'є людей ногами, треба яйця відірвати. В прямому сенсі. Колесніченку і йому", - сказала вона.

На жаль, смілива і напрочуд креативна пропозиція виявилася фактично проігнорованою провідними телевізійними каналами, а відтак не була висвітлена у випусках новин та інших тематичних передачах.

Штучно створений інформаційний вакуум навколо депутатських яєць потребує негайного усунення, адже подібна практика замовчування є неприйнятною з точки зору прямої й основної функції мас-медіа - інформування суспільства про знакові події, в тому числі за участю відомих публічних персон, зокрема народних обранців.

Порушена Олександрою Кужель тема видається надзвичайно актуальною і має всі ознаки суспільно значимої, а тому підлягає широкому обговоренню за участю всіх зацікавлених сторін - як от політиків, політологів, експертів в галузі медицини, громадських діячів, правозахисників, священослужителів, співробітників ветеринарної служби тощо - з всебічним розглядом та аналізом аргументів як "за", так і "проти".

Можна з великою впевненністю прогнозувати, що дискусії з означених питань тільки б сприяли підвищенню рейтингів найбільш популярних ток-шоу країни, зокрема "Шустер-live", "Адреналін", "Свобода слова", "Велика політика", "Час. Підсумки". 

Наступним логічним кроком на шляху реалізації озвученої опозиціонеркою ініціативи могло б стати її документальне оформлення у вигляді відповідного законопроекту з подальшою спробою включення до порядку денного чергового засідання сесії ВР.

А в якості альтернативного варіанту у випадку негативного результату можна було б скористатися можливістю винесення злободенного питання на всенародний референдум задля експериментальної апробації на практиці механізму й процедури нещодавно підписаного президентом закону.

antonina.detector.media