antonina.detector.media
ДУСЯ
10.01.2013 13:52
Ирина Геращенко съездила в гости к премьер-министру Великобритании (ФОТО)
Ирина Геращенко съездила в гости к премьер-министру Великобритании (ФОТО)
Бывший пресс-секретарь президента Ющенко, а ныне нардеп Ирина Геращенко выложила в своем фейсбуке фотографии со своего отдыха в Великобритании, пишет «УП», где реализовала свою давнюю мечту - побывать в имении Уинстона Черчилля:   "Нещодавн

Бывший пресс-секретарь президента Ющенко, а ныне нардеп Ирина Геращенко выложила в "Фейсбуке" фотографии своего отдыха в Великобритании, пишет «УП», где реализовала давнюю мечту - побывать в имении Уинстона Черчилля:  

"Нещодавно реалізувала свою давню мрію - побувала в Чартуеллі, в будинку Черчилля, - прокомментировала фотографии госпожа Геращенко. - Будинок, що багато років був справжньою штаб-квартирою майбутнього прем'єра, де він заспокоював свою депресію викладанням цегляних мурів, малював і писав своі знамениті виступи та статті. Тут на стінах розвішані його картини, є колекція його костюмів - від знаменитих метеликів до смішних оксамитових домашніх безрозмірних комбінезонів. Серед туристів найбільше літніх британців, які дітьми ще застали його епоху. Хотілося б, щоб наші політики, які часто люблять цитувати Черчилля з книги афоризмів, все ж більше читали його книжки і статті. На жаль, не можу похвалитися, що читала іх в оригіналі..., але все, що видається укр і рос, намагаюся мати в бібліотеці".

 

Вот как интеллигентные люди проводят отпуск! А не ездят валяться на пляжах Борнео.

Ваша Дуся

Фото: facebook.com    

 

antonina.detector.media