antonina.detector.media
ДУСЯ
21.03.2013 11:53
Юрий Стець вирішив потролити Верховну Раду
Юрий Стець вирішив потролити Верховну Раду
Нардеп Юрій Стець серйозно вирішив потролити свою ж Верховну Раду. Він про це так прямо і заявив вчора на засіданні парламентського комітету з питань свободи слова та інформації, членом якого  він є.   «Не хоче парламентська більшість проводити

Нардеп Юрій Стець серйозно вирішив потролити свою ж Верховну Раду. Він про це так прямо і заявив учора на засіданні парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, членом якого він є.  

«Не хоче парламентська більшість проводити парламентські слухання щодо впровадження цифрового мовлення, то давайте потролимо парламент, - запропонував він колегам по комітету. - Закидаємо їх новими постановами про проведення парламентських слухань по цифрі».  

Стець навіть пообіцяв підготувати проекти таких постанов. Жоден із поважних депутатів - членів комітету - не виступив проти. Навіть голова комітету Микола Томенко підтримав таку ідею. А що робити, якщо більшість не хоче, щоби громадськість дізналася, хто ж є справжнім власником монополіста «Зеонбуду».  

Ми, звісно, здогадуємося, хто в країні господар. Але вимагаємо оприлюднити ім'я людини, яка контролюватиме все мовлення з 2015 року!

Дуся  

Фото: sumno.com      

antonina.detector.media