antonina.detector.media
Олексій Мазур
19.04.2013 13:05
Український омбудсмен Лутковська стоїть на тлі «хуить». Історія з ФОТОграфією
Світлину для попереднього допису, в якому згадую уповноважену ВР з прав людини Валерію Лутковської, знайшов в Інтернеті. І лише згодом, після того як розмістив фото, звернув увагу на букви, на тлі яких вона стоїть.

Світлину для попереднього допису, в якому згадую уповноважену ВР з прав людини Валерію Лутковську, вигуглив в Інтернеті. І лише згодом, після того як розмістив фото, звернув увагу на букви, на тлі яких вона стоїть.

Вочевидь це студійний стенд радіо «Свобода». Назва радіостанції виконана різними мовами. А от що то за слово, яке Лутковська загороджує собою? Краще б воно було відкрито повністю, бо його початок звучить як «Хуить».

 

Зайшов на сайт радіостанції в надії побачити стенд крупним планом, аби роздивитися напис у повному вигляді. Але не пощастило віднайти потрібну світлину. Тоді звернувся до редакції із запитанням електронною поштою.

Незабаром отримав відповідь. Виявляється, це радіо «Свобода» (офіційна назва англійською - Radio Free Europe/Radio Liberty) кабардино-балкарською: «Европэ Хуитыныгъэ Радио/ Хуитыныгъэ Радио © RFE/RL, Inc»

antonina.detector.media