antonina.detector.media
Олексій Мазур
20.04.2013 11:53
"Ера-fm" запустила джинсовий проект про Миколу Катеринчука як кандидата в мери столиці
Реклама Миколи Катеринчука як можливого кандидата на посаду сотличного міського голови виходить під вивіскою «Київських новин».

Реклама народного депутата Миколи Катеринчука як можливого кандидата на посаду сотличного міського голови виходить під вивіскою «Київських новин». Це така собі п'ятихвилинка, що складається з повідомлень, які присвячені висвітленню діяльності лідера Європейської партії України.

Зокрема, у п'ятницю, 19 квітня, в ефірі згаданої програми прозвучали дані соціологічного опитування, згідно з якими Катеринчук, якби вибори мера Києва відбувалися сьогодні, набрав би понад 20 % голосів, випередивши Петра Порошенка та чинного голову КМДА Олександра Попова, котрі б зайняли відповідно друге й третє місце.

Як відомо, власником ТРК «Ера» є депутат ВР від Партії регіонів, палкий прихильник УПЦ Московського патріархату і член міжнародного Собору РПЦ Андрій Деркач. Під час візитів предстоятеля РПЦ Кирила (Гундяєва) до України Деркач завжди перебуває у свиті московського попа.

Журналісти радіостанції - головред Віталій Дикий, ведучий Віталій Науменко та інші були неодноразово і гостро критиковані мною за лояльність ПР та підігравання владі в ефірі.

У такий спосіб на "Ері-фм" розпочато розкрутку Катеринчука як технічного кандидата з метою розпорошити опозиційний електорат і відтягнути якомога більше голосів від узгодженого висуванця «Батьківщини», УДАРу та «Свободи».

antonina.detector.media