antonina.detector.media
Олексій Мазур
21.05.2013 12:08
Як журналістське подружжя Сніцарчук-Содель на боксера Вадика Тітушка-«Румуна» напало
Після ретельного розслідування, проведеного слідчими МВС, а також свідчень самого постраждалого спортсмена, нарешті відкрилася правдива картина резонансного інциденту, який стався в Києві на День Європи.

Після ретельного розслідування, проведеного слідчими МВС, а також свідчень самого постраждалого спортсмена , нарешті відкрилася правдива картина резонансного інциденту, який стався в Києві на День Європи.

В результаті отримані неспростовні докази того, що саме журналістське подружжя здійснило напад на Вадика Тітушка . Більше того, злочин був скоєний на замовлення опозиції і особисто - голови Комітету ВР з питань свободи слова Миколи Томенка, який обіцяв чималу суму винагородження. Гроші мала передати виконавцям депутат від УДАРу Ірина Геращенко.

Також встановлено, що безпосередню зацікавленість в нападі проявив голова УДАРу Віталій Кличко, який провів для найнятих журналістів серію тренувань з метою відпрацювання низки технічних прийомів, зокрема найбільш ефективних боксерських ударів, що можуть спричинити об'єкту атаки нокдаун.

Відповідний інформаційний супровід спецоперації мали здійснити журналістські організації, як от «Стоп цензурі!», Інститут масової інформації, «Репортери без кордонів» та ще декілька, роль яких з'ясовується.

Не даремно в епіцентрі велелюдних заходів того буремного дня опинився і БТР , символіка якого однозначно вказує на особисту причетність до транспортного засобу лідера парламентської фракції «Батьківщини» Арсенія Яценюка. Машина мала переключити на себе увагу присутніх на заході громадян та співробітників правоохоронних органів, створивши в такий спосіб належні умови для реалізації Сніцарчук-Соделем замовленого їм злочину.

Тітушко ж, під час нападу на нього, лише захищався від агресивних дій з боку журналістського подружжя. Доказом тому служать численні фотознімки і відео зйомка, зроблена на місці події. На цих матеріалах добре видно, що спортсмен ні на кого не нападає, а лише здійснює певний набір рухів з метою самооборони.

Читай також:

Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова

antonina.detector.media