antonina.detector.media
ДУСЯ
22.05.2013 17:00
Новим членом Нацради стане Вікторія Георгієвська?
Новим членом Нацради стане Вікторія Георгієвська?
Колишній прес-секретар Комуністичної партії України, викладач Інституту журналістики Вікторія Георгієвська стане новим членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Хоча депутати за це питання голосуватимуть тільки завтра 23 травн

Колишній прес-секретар Комуністичної партії України, викладач Інституту журналістики Вікторія Георгієвська стане новим членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Хоча депутати за це голосуватимуть тільки завтра, 23 травня, але Дусі вже повідомили, що питання вирішено остаточно. Після співбесіди в Адміністрації президента за цю кандидатку-комуністку завтра проголосує партія влади, ну і, звичайно, товариші по партії Леніна.  

У лютому, коли Комітет з питань свободи слова та інформації заслуховував усіх 12 претендентів на одне вільне місце в Нацраді, Вікторія виглядала досить упевнено. Мабуть, відчувала за собою силу. Але Комітет її не виділив, вирішив запропонувати парламенту усіх 12 кандидатів. Але ми ж знаємо, що вся ця демократія - просто «гра в пасочки», а насправді все у нас вирішується на Банковій.  

Якщо хто забув, то нагадаю, що Вікторія має зайняти місце своєї колеги по партії Оксани Калетник (Єлманової), яка була обрана до Нацради по квоті парламенту від комуністів, а в 2012-му сама стала народним депутатом.  

Дуся

Фото: youtube.com

antonina.detector.media