antonina.detector.media
ДУСЯ
03.06.2013 12:20
Хто став Міс Бікіні Veet?
Хто став Міс Бікіні Veet?
Дізнайся вже зовсім скоро! Кілька місяців ТМ Veet з твоєю допомогою визначала найгарячішу дівчину країни. І тепер переможниця наближається до мрії! Її ім'я ти дізнаєшся вже зовсім скоро. Майже два місяця красуні на сайт http://svitske-veet.1p

Дізнайся вже зовсім скоро!

Кілька місяців ТМ Veet із твоєю допомогою визначала найгарячішу дівчину країни. І тепер переможниця наближається до мрії! Її ім'я ти дізнаєшся вже незабаром.

Майже два місяці красуні надсилали на сайт http://svitske-veet.1plus1.ua свої найкращі фото у купальниках. Щодня лише одна з них потрапляла до другого туру змагання.

З твоєю допомогою з 44 півфіналісток було обрано десять найкращих і найгарячіших дівчат країни. Серед них є і переможниця. Але хто вона? Це стане відомо на закритій вечірці світського сайту JetSetter.ua, яка відбудеться 15 червня в Одесі.

Ім'я найкрасивішої дівчини оголосить телеведуча Катерина Осадча. Помилуватися Міс Бікіні Veet глядачі зможуть у програмі «Світське життя»!

Переможниця отримає головний приз, наданий компанією Protege Group: подорож на двох до казкової Африки - на екзотичний Маврикій. Відпустку найгарніша дівчина країни проведе у розкішному еліт-готелі LUX* Belle Mare! Щодня вона насолоджуватиметься чудовими пляжами, хвилями теплого Індійського океану, спа-процедурами та найкращими місцевими стравами і коктейлями.

antonina.detector.media