antonina.detector.media
Олексій Мазур
05.06.2013 10:16
На Банковій затвердили новий склад «ВІА Гри»
Як відомо,засновники і продюсери знаменитого ансамблю Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк мали намір відібрати учасниць нового складу групи на телевізійному шоу «Хочу до «ВІА Гри». Одначе плани зазнали певних коректив.

Як відомо, засновники і продюсери знаменитого ансамблю Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк мали намір відібрати учасниць нового складу групи на телевізійному шоу  laie_48«Хочу до «ВІА Гри». Одначе плани зазнали певних коректив.

Задля уникнення можливих ризиків, а також забезпечення гарантованого успіху в цій надзвичайно важливій справі, в Адміністрації Президента України вирішили Idea взяти ситуацію під контроль ,  в тому числі особистий Віктора Федорича, як, власне, Гаранта.

Адже те, що Янукович є затятим шанувальником пісні й танців, а тому широко обізнаний і в цій сфері - доконаний факт. Зокрема, це підтверджують викладені в Інтернет-мережі відеоматеріали, відзняті на святкуванні шістдесятирічного ювілею глави держави.

Отже кандидатури потенційних учасниць були підібрані й затверджені на Банковій спільно з Кабміном. В результаті ретельного й скрупульозного відбору претенденток Sex остаточний склад виглядатиме так: міністр соцполітики Наталія Королевська (подейкують, в неї була і така мрія) ; народний депутат Олена Бондаренко (свого часу на «Шустері» вона виконувала "Рідна мати моя" - всі, хто чув, могли оцінити співочі таланти солістки girl_flag_of_truce) та екс-голова Фонду Держмайна Валентина Семенюк.

Рішення про залучення до нового складу останньої було прийняте з міркувань посилення відповідного реноме siski дівочої групи.

antonina.detector.media