antonina.detector.media
Олексій Мазур
22.06.2013 16:31
Хроніки русифікації Першого музичного: Альона Вінницька веде на М1 хіт-парад російською
З кожною новою програмою на М1 української стає все менше.

З кожною новою програмою на М1 української стає все менше. Її нещадно витісняють з ефіру. Черговою передачею-русифікатором став хіт-парад з Альоною Вінницькою.

Продюсований Потапом співочий дует "Вермя и Стекло", який нещодавно розпочав співпрацю з каналом, також веде російською український (!) ТОП-10. Російськомовною у своєму хіт-параді є й "нова Кульбаба" Валерія Бордо.Денис Христов у "Web-параді" теж послуговується російською.

"Поп-конвеєр" відповідно до канонів насаджуваної українцям мовної шизофренії ведеться українсько-російською. Дмитро Обрізан говорить українською, його колега Поліна Логунова - російською. Російською в якості "спеціального сексуального кореспондента" веде свою розповідь і Валерія Крук. Російська мова в "Попконвеєрі" замінює українську як в кадрі, так і за кадром.

Схоже, М1 ревно працює на виконання дискримінаційної по відношенню до всього українського політики нині правлячої партії регіонів. Пропоноване у зв'язку з цим гасло каналу: "Українську мову - геть! Тьфу на неї! Розіпнемо її разом!".

 

antonina.detector.media