antonina.detector.media
Олексій Мазур
08.07.2013 15:02
«Повний абзац»: підбірка фейкових новин про Януковича, Захарченка, Тітушка , Олену Бондаренко
Кореспонденти програми розлідувань «Знак Поклику!» телеканалу ТіВі Ой!  роздобули оригінал плівки, з якої донедавна розпочинався кожен «Шустер-live». Виявляється, він дуже відрізняється від того, що бачили глядачі. Насправді, Шустер напівжартома з

 

Кореспонденти програми розлідувань «Знак Поклику!» телеканалу ТіВі Ой!  роздобули оригінал плівки, з якої донедавна розпочинався кожен «Шустер-live». Виявляється, він дещо відрізняється від того, що бачили глядачі. Насправді, Шустер жартома запитує в Януковича, чи буде він тиснути на журналістів. На що той, поміркувавши, рішуче відповідає «Буду»! Подейкують, рішення переписати питання було прийнято після перегляду запису радницею президента Ганною Герман.



***
 

Згідно з наказом міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, всі райвідділки України в обов'язковому порядку мають бути забезпечені гумовими ляльками для невідкладного задоволення співробітниками міліцейських підрозділів своїх нагальних сексуальних потреб, в тому числі і в неприродній, особливо збоченій формі, та інших садистських нахилів. Такі новації покликані зменшити рівень статевих злочинів серед особового складу МВС проти цивільного населення країни. Наказом передбачена наявність в РВВС як жіночих, так і чоловічих макетів. Останні потрібні для проведення слідчими імітацій допитів із застосуванням електроструму шляхом підведення дротів до статевих органів, одяганням на голову целофанових пакетів, гвалтування кийками тощо. «Нехай краще псується гума, ніж жива плоть», - коментують експерти.

 

***
 

Студент юридичного факультету і боксер Вадим Тітушко з Білої Церкви, що уславився нападом на журналістське подружжя Содель-Сніцарчук під час масових акцій 18 травня у Києві, занесений в кадровий резерв як потенційний співробітник органів державного управління. Про це йдеться у розпорядженні, підписаному главою Кабміну Миколою Азаровим. Як зазначається, хлопець пречудово зарекомендував себе не лише виступами на спортивних майданчиках й застосуванням здобутих навичок у сутичках на мітингах, а й двома роками умовної судимості, які він отримав за стояння на шухєрі під час крадіжки комп'ютерної техніки групою осіб. Враховуючи молодий вік достойника, у нього попереду велике майбутнє, не виключено, що й президентське, - йдеться в тексті розпорядження.

 

***
 

Наркологічна експертиза, проведена стосовно депутата ВР від партії регіонів Олени Бондаренко, виявила в її крові та інших біологічних зразках наявність отруйних речовин. Характерні прояви їхнього впливу на організм жінки фахівці помітили ще під час прямого телевізійного ефіру останнього «Шустер-live». Зокрема, увагу спеціалістів привернуло твердження Бондаренко, що селяни штурмували Врадіївський райвідділок через те, що їх, мовляв, напоїли горілкою. Чимало ознак не вповні адекватного стану були помічені і в її поведінці, зокрема у виразі обличчя, маханні руками, в тому числі тицянні пальцями в інших учасників програми. Як з'ясувалося, це сталося внаслідок споживання регіоналкою грибів, назбираних під час перебування у Врадіївці. Вочевидь, до кошику депутатки потрапили й неїстівні.

 

Підготовлено за повідомленнями «ТіВі Ой!», радіо «ХолЕРА-фм» та інших...

antonina.detector.media