antonina.detector.media
Олексій Мазур
12.07.2013 19:25
Що з Оленою Бондаренко?
Як відомо, на одному з "Шустерів» заступниця голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації, депутат від ПР Олена Бондаренко зачитувала невідомо де і за яких обставин взятий нею протокол, в якому нібито зі слів самої Сніцарчук ств

Як відомо, на одному з "Шустерів» заступниця голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації, депутат від ПР Олена Бондаренко зачитувала невідомо де і за яких обставин взятий нею протокол, в якому нібито зі слів самої Сніцарчук стверджувалося, що вона була на масових акціях 18 травня в Києві не як журналіст, а як громадянин. Тобто не виконувала жодних редакційних завдань, а тому напад на неї та чоловіка, за логікою Бондаренко, не можна вважати нападом на журналістів.

В той же час Сніцарчук категорично заперечила, що колись давала таке пояснення. Навпаки, наголошувала вона, спілкуючись із слідчими акцентувала на виконанні разом з чоловіком професійних обов'язків. Адвокати постраждалої неодноразово письмово зверталися до Бондаренко за поясненнями: що це за протокол і як він в неї опинився?

Бондаренко тривалого часу ніяк не відповідала, а потім таки ошелешила: виявляється цей протокол... їй підкинули до поштової скриньки у непідписаному конверті. Отакої!

"Регіоналка каже: протокол їй ... підкинули!!! У поштову скриньку!!! У чистому конверті!!! А далі цей так би мовити протокол ... не зберігся, - пише Сніцарчук на своїй сторінці у Фейсбуці. - Підозрюю, перед вкиданням у скриньку депутатки його покропили чарівним окропом і він саморозсмоктався. Одразу після Шустера".

Це та Олена Бондаренко, яка полюбляє підкреслювати, що у своїй діяльності завжди спирається лишень на факти. Достеменно встановлені і перевірені. Лише вони є доказами, наголошує вона на ток-шоу. Вочевидь, анонімно підкинутий у поштову скриньку й так само невідомо ким складений протокол - це один з тих  "неспростовних" "фактів-доказів" щодо того, в якій якості - журналіста чи громадянина - перебувала на мітингу Сніцарчук. Ну-ну... «Залізна логіка»!

На останньому "Шустері", Бондаренко заявила, що у Врадіївці селяни штурмували райвідділок бо їх... напоїли горілкою. То підкинули, то підпоїли... А вона сама, часом, нічим "таким" не зловживає? Та й виглядає якось дивно - немов обкурена... чи то лише мені одному так здається?


i150_ArticleImage_83244.jpg

Читай також:

«Повний абзац»: підбірка фейкових новин про Януковича, Захарченка, Тітушка , Олену Бондаренко

Олена Бондаренко викрила черговий «злочин» опозиції і знову не заступилася за журналістів

Олені Бондаренко – журналістську недовіру!

У Шустера Ганна Герман зіграла пацієнтку психлікарні, а Олена Бондаренко та Інна Богословська виконали номери «пальцетицялка» і «плач Богословни»

Олені Бондаренко: «Давай, тисни гачок!»

Після подій 18 травня у Києві "страшилка" про морг від Олени Бондаренко - вже не просто слова

Як я на радіо «Ера-fm» Олені Бондаренко з Партії регіонів «комплімент» зробив

antonina.detector.media