antonina.detector.media
Олексій Мазур
14.07.2013 10:18
Олександр Пономарьов зрадив українську
Народний артист України Олександр Пономарьов на «Літній кухні» у Дмитра Шепелєва (телеканал «Інтер») відмовився від української, перейшовши у спілкуванні з російськомовним ведучим на російську.

Народний артист України Олександр Пономарьов на «Літній кухні» у Дмитра Шепелєва (телеканал «Інтер») відмовився від української, перейшовши у спілкуванні з російськомовним ведучим на російську. Передача вийшла в ефір суботнім ранком, 13 липня.

Уродженець Мінська Шепелєв розпочав кар'єру теле- і радіоведучого в Білорусі, а продовжив в Україні та Росії. Отже українську мав би розуміти, а ні - то це його проблеми, бо "Інтер" - український канал, який мовить для українців на території України.

На тлі тотальних гонінь на українську та всіляких її утисків, що відбуваються нині в державі за правління януковичів, публічний вчинок О. Пономарьова, який серед іншого відомий виконанням національного гімну України, виглядає негідним й аморальним, таким що ганьбить уславленого співака і є зрадницьким по відношенню до рідної мови українців.

Таким чином «рускій мір», який на українському телебаченні не сходить "з ранку до ночі", здобув чергову перемогу.

Александр Пономарев накормит Дмитрия Шепелева

antonina.detector.media