antonina.detector.media
Олексій Мазур
17.07.2013 18:00
Ведучі ТСН у небезпеці?!
Загроза причаїлася у студії

Коли дивлюся, як на початку передачі та й протягом подальшого ефіру ведучі ТСН пересуваються оновленою супер-студією, мене автоматично охоплює передчуття конфузу.

Не знаю, як це виглядає в натурі, але по той бік екрану сходинки здаються дуже незручними. Як і відстань між ними та узвишшям, на якому стоїть стіл ведучої. Того й гляди, що хтось спотикнеться, а то й, бережи Боже, гепнеться у прямому ефірі.

В найкращому випадку - ніжку підверне або підбор зламає, в найгіршому - фейсом до тейбла дістане. Бо імпульсу, який вірогідна жертва може отримати на сходинках, якщо перечепиться, вистачить на кілька метрів неконтрольованого руху вперед. Ото буде номер. 

Хоча, можливо, я й перебільшую ризики. Адже мене там ніколи не було й не буде. Якщо для ведучих новин студійний рельєф не спричиняє жодного дискомфорту, то на здоров'я.

Звісно, можна спотикнутися і на рівному місці, але, як на мене, будь-які сходинки чи інша зміна рівнів підлоги в студії прямого ефіру - це додатковий ризик і зайвий клопіт для ведучих.

В той же час, викладені обставини додають глядацького інтересу до перегляду програми. Отже, хто перша: Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Юлія Бориско чи Соломія Вітвицька? Напевно, що в останньої це вийде якось по-особливому.

Читай також:

Дніпропетровські походеньки Соломії Вітвіцької

antonina.detector.media